46

Коя е дамата от ГЕРБ, която е приятел с Гешев? Проговори Десислава Атанасова

Първи коментар за скандалните изявления на главния прокурор направи Десислава Атанасова.

"Много жени политици има в ГЕРБ. За разлика от други партии, жените получават шанс за кариера. Доколкото ми е известно, не е споменавал име".

Този кратък коментар направи Десислава Атанасова от ГЕРБ във връзка с разказа на главния прокурор Иван Гешев, че жена политик, която е стояла до Мария Габриел, му е разказала, че не е знаела, че ще поиска оставката му.

"В четвъртък г-жа Габриел каза, че ще ми искат оставката, ако има правителство. Това нарушава принципа на разделение на властите. Четох един интересен пост как това кореспондира с изискванията за независимост на еврокомисарите. Звъннах на един политик, когото считах за приятел. Жена е. Каза: "Разбери ме!". Стана ми ясно, че това са го знаели тесен кръг от хора - лицето Бойко Борисов е един от тях", разказа тази сутрин Гешев на брифинг, на който публично скъса оставката си и направи първия си коментар след като ВСС поискаха освобождаването му.

 Миналата седмица в четвъртък сутрин на среща на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Мария Габриел обяви десетте приоритета, по които ще работи, ако стане премиер. На първо място тя каза, че министърът на правосъдието в кабинета "Габриел" ще поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев за уронване на авторитета на прокуратурата. Тогава до Габриел седеше единствено шефката ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Гошо т.пото

Гошо т.пото

15.05.2023 | 19:40

Колкото и да съм т.п за 30 години разбрах,че с бивши шестаци ченгета,масони,помакинчета и карвальоци няма да се оправи България

Отговори
5 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?