49

Комисия "Антикорупция" проверява Бойко Рашков

КПКОНПИ проверява Рашков по сигнали за недекларирани имоти и влогове. Това заяви Сотир Цацаров по време на изслушването си в парламентарната антикорупционна комисия.

„Проверка има. Тя касае няколко поредни недекларирания на обстоятелства. На първо място е имало непосочване в декларацията при проверката, която е осъществена на всички влогове, които той е съпругата му притежават. Т.е. на практика е имало информация за налични средства по влогове, която е установена при проверката и която не е фигурирала в декларацията”, заяви още Сотир Цацаров.

„След това е имало подаване на следваща финална декларация в качеството му на председател на Бюрото за контрол върху СРС-та, в която не са били отразени притежавани недвижими имоти. Има и декларация, която е подадена със закъснение и която също е основание за започване на имотна проверка”, посочи още той.

Рашков за Цацаров: Не изпитвам никакви негативни чувства към този човек  „Не е упражнявал какъвто и да е натиск във връзка с тази проверка”, добави шефът на КПКОНПИ в оставка.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Цацаров малко ти е затворът

Цацаров малко ти е затворът

27.01.2022 | 17:45

Цацаров чадърът на корупцията в България трябва да бъде затворен в затвора Сега и завинаги и всичките 20 корумпирани под чадъра. Голям мръсник излезе. Да работи срещу България.

Отговори
7 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?