1553

Кметът на Дупница с шокиращи разкрития за изчезналата Ивана

Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Кметът на Дупница Първан Дангов заяви пред "Нова", че ще поиска писмени обяснения от директорката, психолога и класния ръководител на училището, в което учи момичето.

Според думите му се е стигнало до изчезването на детето, защото „някой не си е свършил работата”.

Родителите на Ивана 

„Имам неофициална информация, че поведението на Ивана е било известно на всички. Най-малкото на класната ръководителка. Учениците са проявили агресия спрямо нея, узнавайки за това поведение. Знаете ли, колко жестоки могат да бъдат децата, особено в тази възраст? Ивана е била дете със заболяване”, съобщи Дангов.

Той посочи, че съзнателно провокира разговор в обществото по случая. „Провокирам го с всички последствия, които може да има. И ако има вина по веригата съм готов да кажа, че съм виновен аз, за да няма пак кампании от такъв тип”, категорично заяви кметът.

Дангов допълни, че Ивана е със заболяване на психиката, което е идентифицирано от лекар. „Била е консултирана от психолог и психиатър. Но това е останало скрито от обществото, родителите са го знаели. Късно са подали сигнала за изчезването ѝ”.

Припомняме, че сигналът за изчезването на Ивана от Дупница бе получен късно в петък вечер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
8 коментара
Без значение

Без значение

26.02.2024 | 15:22

Ако детето е с някакъв вид шизофрения неможем да се сърдим на директор,учител,деца.Тя е била с непредвидимо поведение.Тя е трябвало да мине ,друг вид на обучение.Родителите са тези които са знаели много добре за диагнозата,светела е червена лампа ,но сега търсят вина от училището.

Отговори
5 2
ПЕНСИОНЕР

ПЕНСИОНЕР

26.02.2024 | 11:13

Медицината да си свърши добре работата преди да зачене в утробата да се проверяват штитовидните жлези и т.н. тези аномалии идват от някъде , и да нехаят ами да се грижат за здраво поколение , да навремето имаше специализирани здравни заведения и не бяха толкова много с увреждания, да има и безплатно инвитро поне ено за младо семейство , а не да им дерат кожите , че с прираста сме много зле .

Отговори
3 0
4689

4689

26.02.2024 | 09:36

Това е коронния номер на всички директори, психолози и класни - проблем няма! Всичко е наред! Децата се разбират прекрасно, атмосферата в класа е страхотна! Като се съберем приятели и всеки споделя как са децата в училище, особено в гимназиите - страшно е!

Отговори
13 2
ХАЙДЕ  СЕГА НА РАБОТА

ХАЙДЕ СЕГА НА РАБОТА

26.02.2024 | 08:55

ТОЗИ ПРОБЛЕМ ТРЯБВА ДА Е КАУЗА ЗА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ..... ТОЯ ПЛЪШОК ДЕНКОВ ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТАКИВА ПРОБЛЕМИ ПО МУ ОТИВАТ ОТ КОЛКОТО ВЪНШНА ПОЛИТИКА...ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА Е ЗА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА НЕ ЗА АКАДЕМИЦИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ КОИТО СЛЕДВА ДА СИ ИЗПЛАЩАТ С ТЪПКАНА ЛИХВА....КАТО ХОДЯТ И ПЛЕЩАТ ГЛУПОСТИ...ПО СВЕТА И У НАС!!! ДО СЕГА ГО МЕСТИ ОТ ЛЕВИЯ В ДЕСНИЯ КРАЧОЛ ХАЙДЕ СЕГА НА РАБОТА ДЕНКОВ....

Отговори
14 3
мнение!

мнение!

26.02.2024 | 08:51

първо да ви кажа не е така не са изроди децата ! децата за това са деца защото израстват и с времето разбират истините в живота. проблема е друг !Проблема е в това ,че се прави най глупавото нещо т.е. да учат деца със специални потребности с деца с нормално психическо и здравословно развитие! Не само че не се получава така да се каже приобщаване а се получава разграничаване. защото на държавата й е по лесно да си измисля системи с които не й се налага да създава специализирани училища..... давам пример: мое близко дете завърши техникума по дървообработване в Пловдив --- то си е със проблеми и какво става изпитват го и за екзистенц минимум знания му пишат 4-5 -6 по преценка на учителя..... останалите тарикати /т.е. деца с нормално развитие / казват ай стига бе тоя "дебил " му писаха 5 а на мен двойка и се започва гърчене на детето т.е. съученика...обиди, нападки изолиране . защо защото децата в тази възраст държат на истината и всичко друго макар за добро им се струва против тяхното разбиране за справедливост....... тука е проблема.... и от това дете което завърши техникума по дървообработване не стана дърводелец просто нищо не стана .....ходи обикаля града получава пенсия поболест и се шляе.....никъде няма работа за него та бил той и "специалист"! спомня ли си някой за училището в което учиха само такива деца с някакви проблеми.там ги учиха на различни умения в различни области..и по късно ги назначаваха в така наречените ТПК на слепи тпк на глухи ,тпк на хора с увреждания и там наистина се трудиха и се чувстваха в колективи и значими....това е политика не сегашните тъпотии.....хем децата оставени на произвол хем родителите се грижат за тях хем те не са в свои води..... а много от тези хора са трудолюбиви и могат наистина да работят и да са полезни ! всико друго е лицемерие!!!!!!!!! всеки трябва да е в своята среда такава каквато му е определил господ!!!! извода е че пак при социализма беше на пъти по добре и за децата и за хората с увреждания!!!!!!!!!!!!!!! демокрацията ги подхвърля иподритва! Моя внук поради това ,чу родителите му са "престъпници " щото имат високи доходи все не можеха да се доредят до държавни ясли и градини и ходеше на частна детска градина .Там имаше деца и то доста с проблеми ...ами то самото дете като идваше казваше баба азняма да ходя в тази детска градина вече щото там е пълно с" бебета".....Как ви се струва това определение от едно 4 годишно дете?!?!?! Това е неговата истина ! ТА ИЗВОДА Е НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ! ТЕЛЕТО Е НА АЧИКА СТИГА НЯКОЙ ДА ИСКА ДА ГО ВИДИ!!!!ВЪРНЕТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ УЧИЛИЩА И РАБОТНИ МЕСТА ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ БЛАГОРОДНИЦИ НЕ ПОУЧИТЕЛИ!!!!

Отговори
16 3
4689

4689

26.02.2024 | 09:46

Съгласни сме с мнението ви, но все пак от чисто човешка гледна точка е хубаво да възпитаваме децата си да са съпричастни към болничко дете или към дете с някакъв проблем, а не да се сравняват с него, особено за оценки! Бележкарството е отвратително и това не е гаранция за успех в живота! Животът на едно такова детенце е достатъчно тежък и др деца е хубаво да ги подкрепят! Възпитанието и примерът в семейството са най-важни, децата са наше огледало!

Отговори
4 1
Преди имаше

Преди имаше

26.02.2024 | 08:19

Училища за такива сега учат с нормалните който са зверове не хора . И пуснете снимка като хората по телевизия и сайтове за новини. Така се търси човек .

Отговори
14 2
Батко

Батко

26.02.2024 | 08:13

Изродчетата в това училище, начело с класната са за бой, не, ами за яка тупалка!

Отговори
15 7

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?