71

Кирил Петков за обвиненията на Борисов: Пълни глупости

"Трябва да спрем внимание на борисовките, защото отвличат вниманието от важните неща. Пълни глупости, ако трябва да отговоря директно". Така Кирил Петков отговори на обвиненията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че кабинетът "Петков" се е облагодетелствал от продажбата на оръжия за Украйна.

Той обясни, че целта на следващите три месеца не е политиците да се занимават с измислени скандали, а да се замислят какво правят за здравеопазването, съдебната система, службите за сигурност, защо са били замразени пенсиите и страната няма бюджет за 2023 г.

 
Обединение на "добрите сили" и да не обръщат внимание на "тези кал и каскети" са двете цели на ПП, които Петков описа за следващите месеци.

Бившият премиер пристигна на националния съвет на ДСБ, на който ще се реши дали да се даде мандат на "Демократична България" да се явно на изборите заедно с "Продължаваме промяната".

"Това, което ще видите сега, това е първа стъпка на един процес, който се казва "Обединението на добрите сили". Всички демократични общности, партии, хора с каузи, активности, с идея за България да бъде различна, просперираща държава, почваме голямото обединение", каза Петков преди да влезе в срещата. И обеща за следващите избори хората да видят една голяма лавина от хора, на които "им пука за България и казват "заедно можем повече".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Тъ Ко ми казахте

Тъ Ко ми казахте

28.01.2023 | 17:48

Аааааа Има Всичката чииииййфутска пасмина нацвъкана във най различни партии от политическото ни пространство са конкуренти достойни на Тиквата чииииййфутска от Банкя Курнела Винегин СтаниШЕФ Овчарчето калитко Гечеви баща и син Гергедебелан списъка на БСП не свършва до тук НДСВ цялото начело със Герджиков ГРОБ начело със дъртия хем куманист хем чиииииййфут Тиквата Само ще добавя едно именце отявлен чииииййфут от парламентарната му разбойническа групичка Георг Георгиев който е отявлен член на Юдейската циониска вредна за България организация ШАЛОМ А за ония вредни Юдейчета синове на бивши комунисти и чиииийфути от ДъГъейбъ и Продължаваме измамата им се на гледахте на дивотиите чиииииййфутски във последните една две години Чекмедже да ги бие по шкембето това е им основната идея Оня дето раздаваше порциите вече е като сукалче пред тях

Отговори
4 3
Ех РЮТЕ,  РЮТЕЕ !  Колко си ПРАВ!

Ех РЮТЕ, РЮТЕЕ ! Колко си ПРАВ!

28.01.2023 | 17:35

Рюте да каже в прав текст, че единствената причина да ни отхвърлят от Шенген се казва - борисов!

Отговори
7 8
чекмедже

чекмедже

28.01.2023 | 17:21

Няма по-голям лъжец от този на *фотото*!!!!

Отговори
8 3
затвор за киро

затвор за киро

28.01.2023 | 16:53

Защо още ни занимавате с тази канадска ливада

Отговори
12 4
Избирател

Избирател

28.01.2023 | 16:38

Иначе казано преброяване на чекмеджаните и почтените граждани ще се види кои са повече

Отговори
4 10
Българин

Българин

28.01.2023 | 16:18

Към канада.

Отговори
15 6

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?