КАТ с акция в цялата страна! Вижте за какво глобяват

Именно зачестилите случаи са провокирали поредната офанзива на Пътната полиция, която ще продължи до края на седмицата

Пътна полиция започва засилени проверки на шофьорите, които карат с мръсни регистрационни табели.

От началото на годината са глобени 700 души за такова нарушение, като санкцията е 50 лева. Това обобщи на брифинг главен инспектор Николай Крушарски от  „Пътна полиция“.


Именно зачестилите случаи провокирали и акцията на Пътната полиция в цялата страна, която ще продължи до края на седмицата, пише блиц. Засилените проверки ще има и през целия зимен период.

От КАТ обясняват, че именно по регистрационните табели техническите средства хващат нарушенията за превишена скорост. При пътен инцидент също се подава сигнал по регистрационната табела и за целта трябва да се разчитат символите и буквите по нея.

Все пак от полицията ще бъдат толерантни към шофьори, които се прибират от дълъг път в лоши метеорологични условия и няма как да почистят своите регистрационни номера.

Безкомпромисни ще бъдат обаче към нарушители, които умишлено карат с мръсни номера.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
polkmjn

polkmjn

02.03.2020 | 18:21

Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
4 16

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?