Каракачанов преизбран за лидер на ВМРО

Славчо Атанасов напусна залата, ще обжалва решенията на конгреса

Красимир Каракачанов бе преизбран с с 382 гласа "за" от делегатите на извънредния конгрес на ВМРО-БНД. За негов заместник е предложен кметът на Банско Александър Краваров. В момента продължават обсъжданията по неговата кандидатура и предстои гласуването, съобщава  Фокус".

С много бързи стъпки вървим към нов конгрес. Настоящият има хиляди нарушения и ще бъде обжалван в съда. Това каза пред журналисти пък кметът на Пловдив и член на Националния съвет на ВМРО-БНД Славчо Атанасов след като напусна залата. Според Атанасов най-силните структури на организацията са напуснали конгреса.

Повече не можем да оставим организацията в ръцете на г-н Каракачанов, който с цел лично оцеляване на практика взривява организацията и я разцепва, посочи Атанасов. По думите му е показателен фактът, че отхвърлянето на тайното гласуване е било с много малка преднина от хората на Каракачанов. „Това, че те отхвърлиха тайното гласуване, е показателно коя страна е права”, заяви Атанасов. Според него Каракачанов е останал с „кухите структури”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?