49

Какво се случва с мистериозната дама, простреляна с Алексей Петров? Проговори шефът на "Пирогов"

Животът на мистериозната спътничка на Алексей Петров, настанена в "Пирогов" след убийството му, е вън от опасност. Директорът на лечебното заведение Валентин Димитров разкри в ефира на Нова тв, че всичко с нея е приключило благополучно. 

"В медицината има такива ситуации, тези ситуации показват професионализма на колегите. От една страна ние трябва да спасим живота и здравето на пациента, от друга страна трябва да запазим тяхното достойнство и сигурност.

Състоянието ѝ бе тежко, но всичко приключи положително", разкри Димитров. 

"Не мога да отговоря колко точно прекара при нас, но повече от месец. Не е имало опит да се влиза при нея отвън", добави той. 

"Мерките за сигурност бяха такива, че дори опитите бяха невъзможни. Даже имаше периоди, в които тя беше при нас, но се знаеше, че тя не е при нас", разкри още шефът на "Пирогов". 

"Всичко беше направено по протокол, спрямо рамките на закона, в пълен синхрон с правоохранителните органи", отбеляза Димитров. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
СТИГА КЛЮКИ!

СТИГА КЛЮКИ!

07.01.2024 | 19:52

ПИТАЙТЕ ГО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ! :)

Отговори
0 0
Габи

Габи

07.01.2024 | 15:00

Много хора нямаше и да предполагат каква голяма власт и какво участие е имал Петров в политическия и икономически живот, ако не се беше случило това брутално убийство. С какви умствени и профисионални качества е имал този човек завършил милиционерското училище?Няма сфера в която той да не е имал бизнес и решаващо влияние.

Отговори
4 0
БУРЕВЕСТНИКОВ

БУРЕВЕСТНИКОВ

07.01.2024 | 14:09

АСАН ОМЕРОВ - ЗА КЪДЕ С ТОВА ИМЕ ДРУГАРЮ СЛЕДОВАТЕЛ

Отговори
4 3
bess

bess

07.01.2024 | 13:26

Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички.----- http://gg.gg/blumag

Отговори
0 6
Буца

Буца

07.01.2024 | 11:38

Бях забравил за това НЕЩО . И ЗАБРАВЯМ СЛЕД МАЛКО.

Отговори
4 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?