49

Как спят спокойно?! Кумците на Богдана Карадочева й отмъкнали половин милион

Кралицата на шансона Богдана Карадочева е повела тежка съдебна битка за половин милион лева. Певицата и съпругът ѝ Стефан Димитров се опитват да си върнат огромната сума, след като преди време станаха жертви на подла измама, пише retro.bg.

В продължение на 15 години те имаха съдебни разпри с друго семейство, а давността на делото изтекла заради проточването на делото и звездите не могли да получат търсеното обезщетение. „Това е безобразие! Когато едно дело се отлага в годините, естествено, че ще загуби давност. Извършва се едно непочтено нещо към нас! Чакахме 15 години, а все отлагаха делото с по 8-9 месеца. Сега казват, че е изтекла давността. Ще обжалваме, това не е нормално“, сподели певицата, която вече е завела нов иск.

За съдебната сага Карадочева обяснява, че навремето с мъжа ѝ дали сериозна сума пари на техни уж добри приятели съпрузи, които им обещали, че ще станат съсобственици на хотелски комплекс в Слънчев бряг. Впоследствие обаче се оказало, че са били измамени и инвестицията се изпарила. Точният размер на сумата, с която певицата и композиторът са изгорели, е 514 720 лв.

„Ще се борим докрай! Справедливостта и истината трябва да победят! Вярвам в Бог и в доброто, истината ще победи! Не може бандитите да успяват! Ние се доверихме на тези хора, станахме им кумове в църква. Как спят, не знам“, категорична е обичаната естрадна легенда. След 15 години разтакаване по съдебните зали, след които със Стефан не получили очакваното възмездие, сега случаят им ще бъде отнесен към Върховния касационен съд. Именно третата инстанция ще има окончателната дума по спорния процес, а Богдана се надявала най-после развоят да бъде
положителен за тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
14 коментара
Тото

Тото

10.06.2023 | 18:01

Аз работя във частния бизнес и плащам на 4 работника, по 1500лева. И имам спестени за 20години 80000левА

Отговори
26 0
Тото

Тото

10.06.2023 | 17:57

А те от къде извадиха тези пари. Данаци плащали са? И все плачат че пенсия та им е малка.

Отговори
34 5
стар пиян беззъб седесар

стар пиян беззъб седесар

10.06.2023 | 15:09

така е при "умните, младите и красивите, и моралните"!

Отговори
22 7
А, да вметна само,

А, да вметна само,

10.06.2023 | 17:05

че тези "практики" на "легални" кражби се появиха на бял свят с идването на СДС, пръкнало се и учило се на "дяволии и магарии" от генетичния си създател и родственик БКП!!! Оттук нататък всички думи са излишни! И България тръгна по грешния път, и вече 30 години ходим, тъпчем и НЕ можем да намерим правилния път, водещ до НОРМАЛИЗАЦИЯ на държавата!!! Затова Карадочева вероятно никога повече няма да види парите си. Защото живеем в разбойническа държава с горчив привкус на латино република!!!

Отговори
27 2
Георги v.

Георги v.

10.06.2023 | 14:02

Лакомо дупе.......! Малко им бяха привилегиите покрай СДС! Малко им беше реституцията! Малко им беше голямата лихва в КТБ!Малко им бяха високоплатените участия! Малко им беше прехваления им от медите талант.Сега плачат, плачат и за пожизнени награди.

Отговори
48 15
А, да вметна само,

А, да вметна само,

10.06.2023 | 17:16

Да, забравих да вметна в предния си пост, че и самата Карадочева пееше за СДС. Което не я прави лош човек. И аз скачах за СДС. После ме настигна изтрезняването, та чак до днес не мога да си простя, че останах в най-изостаналата държава в Европа!!! В миналото с президент-десидент, в настоящето с президент-резидент. В миналото с горд народ, в настоящето - народ, преклонил глава и пред свои, и пред чужди. Докога? Но ако трябва да бъдем справедливи, РЕДНО е да се премахнат тези "съдебни капани" за давност!!! Или: давността е редно да се увеличава пропорционално на всички отлагания на делото, така че давността да си остане една константна величина до края на делото ако другата страна опитва да отлага, да шикалкави и тем подобни "практики"!!! Или иначе казано: аман от процедурни вратички и нелоялни схватки в законите, за които имам усещането, че текстовете им имат единствената цел да пазят "наши хора"!!!

Отговори
34 4
Мимито

Мимито

10.06.2023 | 13:47

Богдана ,сигурно е имала акъла на тези бабички и дядовци, дето сега без са ги бият ,тоест без бой си носят направо парите и всичко ,що имат на мошеници,та толкоз ли е акъла,нямаш ли черно на бяло както се казва - просто духаш супата.

Отговори
34 3
Куку

Куку

10.06.2023 | 12:08

Как да го кажа: Навремето певци, артости и музиканти държавата ги пазеше и те бяха загубили врзка със надтоящето. Обикновен човек особено тоз който малко е навътре със нещата никога няма да даде такава крупна сума на юнашко доверие особено на такива дето са свърани със туризма и осо ено на кел ери, бармани и др, все овълчени далавераджии. Още със думите,, ще строим хотелче,, трябваше да им светне червената лампа. Нищо ще им бъде обица на ухото

Отговори
34 3
Ха ха ха

Ха ха ха

10.06.2023 | 12:46

Не дърпай дявола за опашката , всеки може да се подхлъзне.

Отговори
29 5
А, да вметна само,

А, да вметна само,

10.06.2023 | 17:20

Ако Карадочева беше отишла при юрист за консултация как би могла да услужи и едновременно да си гарантира парите, сега нямаше да преживява тези отрицателни емоции. Българите, странно защо, подписват всякакви договори пет за четири, и после реват, че са измамени!!! Хора, четете! А най-добре посетете адвокат. Това ще ви спести неприятности за в бъдеще!

Отговори
31 2
Само от Богдана половин милион

Само от Богдана половин милион

10.06.2023 | 11:58

Ако са отмъкнали и от други, имали са възможност да позлатят съдиите.

Отговори
33 1
Котка

Котка

10.06.2023 | 10:54

Когато става дума за пари - доверие никому.

Отговори
31 0
Петровски

Петровски

10.06.2023 | 10:15

На кого човек да има доверие в този живот. Брат брата мами и сестра сестра, какво да говорим за други.

Отговори
47 2
А, да вметна само,

А, да вметна само,

10.06.2023 | 17:23

Лично ние имаме случай с измама от страна на родител - майка, в полза на дъщеря си ощети сина си, чрез измама! Така че: прав си! Никому доверие!!!

Отговори
23 2

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?