Жилищен парк "Роял Сити" отваря врати за бъдещи купувачи

Ден на отворените врати в жилищен парк "Роял Сити" организира водещата инвестиционна компания "Галакси Инвестмънт Груп". Събитието е за всеки, който желае да се сдобие с нов имот в модерна сграда и ще се проведе тази събота, 30 септември 2017 г. от 11 до 15 часа, в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5. в град Пловдив. В рамките на инициативата клиентите ще се запознаят с актуалните оферти за покупка и наемане на жилище, ще могат да направят консултация за кредит, както и да се възползват от специалните предложения, валидни само в деня на отворени врати.

„Роял Сити“ е изцяло завършен и функциониращ жилищен парк, който се намира в един от най-атрактивните квартали на град Пловдив – Кършияка. Изграден е със съвременни и качествени материали, включително многокамерна PVC дограма и отлична топло и шумоизолация, изпълнени по последни световни стандарти. „Роял Сити“ разполага с просторни апартаменти, с отлично разпределение и функционалност, които се предлагат на атрактивни цени.

Цялостно завършената инфраструктура, парковата среда, подземния и наземен паркинг са изключителни предимства на жилищния парк. Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, заведенията за хранене и детската площадка. В същото време наличието на офиси, търговски обекти и банки в съседство са предпоставка за лесно отдаване на апартаментите под наем и превръщането им в ценен инвестиционен актив. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?