Жилищен комплекс Роял сити кани на ден на отворените врати

Събитието е подходящо за всички, които търсят ново жилище

Изборът на апартамент за покупка в Пловдив е лесно начинание. От инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп обявиха специална покана за всички кандидат-новодомци да посетят жилищен комплекс Роял сити и да се запознаят с възможностите за покупка и наемане на апартаменти. Денят на отворените врати ще се проведе тази събота, 25 март, от 11 часа в градината на комплекса. Брокерите на компанията ще бъдат на разположение да консултират бъдещите собственици по всички въпроси, свързани с избора на жилище. Посетителите ще имат възможност да се запознаят актуалните оферти и да видят мострени апартаменти, които дават възможност да се планира бъдещото обзавеждане по най-добрия начин.

Жилищен парк "Роял Сити" се намира в един от най-приятните квартали в град Пловдив - Кършияка и е леснодостъпен както с градски транспорт, така и с автомобил. Сградите са изпълнени в унисон с най-новите строителни тенденции и се характеризират с модерната си архитектура. Жилищният комплекс разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени. Важно предимство е наличието на подземен и надземен паркинг в  "Роял Сити".  Собственици на жилища в комплекса отчитат като най-важни фактори за техния избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Наличието на детска площадка, заведения за хранене, търговски обекти, офиси и банки допълнително улеснява бъдещите собственици.

Сградите в "Роял Сити" са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло- и шумоизолация. Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността./Пазарджишка Марица

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?