1553

Жената на шофьора, блъснал Феро: Отивахме за подарък на детето, не помня нищо

Жената на шофьора, убил вчера футболния треньор Ферарио Спасов, говори пред bTV. "Отивахме за подарък на детето за рождения ден. Говорихме си само за това в колата.

Абсолютно нищо не си спомням. Събудих се в линейката. Поискаха са остана, но няма кой да гледа детето. И поисках да ме пуснат", каза жената от дома си в Лясковец.

До момента е известно, че колата на загиналия треньор се е движила в посока София в участък, в който има две платна към столицата и едно към Варна. Автомобилът на треньора е застигнат от друг, който го удря и го изхвърля от пътя. Шофьорът е тестван за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Пловдив

Пловдив

12.11.2023 | 21:29

Абе, мръсна, циганска измет!!! Ще си платят пак и ще им се размине. Никой няма да върне Феро. Бог да го прости. Беше много свестен човек и го убиха мръсни цигани. След 1, 2 месеца никой вече няма да помни случая. Мангалите също. Скапана държава.

Отговори
15 1
пишещ

пишещ

12.11.2023 | 21:29

Тази е същата *стока* като мъжленцето си - пътен убиец!

Отговори
11 0
ГЮРО

ГЮРО

12.11.2023 | 20:32

"...колата на загиналия треньор се е движила в посока София в участък, в който има две платна към столицата и едно към Варна..." Не са две ПЛАТНА, а две ленти. И това е защото там има изкачване. Дава се възможност на бързите автомобили да изпреварят по-бавния транспорт. Подозирам, че ударът е станал в края на двете ленти, когато изкачването свършва и пътят отново става с по една лента във всяка посока. Ако е имало и насрещно движение, келешчето е нямало друга възможност, освен да удари Голфа отзад. Всъщност другата възможност е била да удари яко спирачките и вероятно нямало е да стане нищо опасно. Но келешчето е рискувало и е натиснало яко педала за газта. Фатален е не самият удар, а това, че Голфът е изхвърлен от платното в канавката. Не разбирам такива тъппанари като как се правят на състезатели с цялото си семейство в колата на път за общо ползване.

Отговори
14 0
Ваня

Ваня

12.11.2023 | 19:06

Какво значение има къде са отивали и за какво си говорили. За скоростта нищо не помнят сигурно, чисто убийство за съжаление.Дано има справедливост.

Отговори
32 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?