Жена сяда в стола на проф. Кантарджиев СНИМКА

На мястото на проф. Тодор Кантарджиев, който днес получи заповедта си за пенсиониране като директор на Националния център по заразни и паразитни болести, сяда жена.

 

Това е проф. Ива Христова, която досега беше негов заместник, съобщиха от Министерство за здравеопазването, цитирани от bTV.

Проф. Ива Христова

Кантарджиев беше член на Националния оперативен щаб до разпускането му, като активно участваше в редовните брифинги на структурата.

"Щабът имаше само консултативни функции. Не сме купували и продавали. Нито сме отваряли или затваряли. (...) Почти всеки ден се срещнахме с политиците да чуят нашите аргументи. Докъм май 2020 г. почти напълно ги приемаха. После настъпи отпускане и в обществото съзря процент хора, които мислеха, че ги лъжат с този вирус. Не вярваха - и когато есента случаите скочиха рязко, то беше резултат от недоверието през лятото", коментира преди дни проф. Кантарджиев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ники

Ники

07.06.2021 | 16:38

Комплексарът кариерист Кацаров не може да приеме много по-знаещи и можещи , това са постъпки на овластени реванщисти. Народът е казал -Волът рие, на главата му пада. Адмирации на високо ерудирания и голям професионалист проф. Кантарджиев !

Отговори
4 2
Веселин Георгиев

Веселин Георгиев

07.06.2021 | 16:13

Срамота!!!

Отговори
4 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата