71

Извънредно! Патриарх Неофит в болница със счупен крак

Българският патриарх Неофит е претърпял инцидент този следобед. 

76-годишният глава на Българската православна църква е бил на посещение в Богословския факултет, когато е паднал и си е счупил крака си, съобщи bTV.

Негово Светейшество е откаран в болница. 

Очаквайте подробности!

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Днес тук/ в медията/ имаше

Днес тук/ в медията/ имаше

10.05.2022 | 19:12

подгряваща статия за патриарх Кирил, слава на душата и делата му, в контекста, че преди е бил Пловдивски владика и от тоз пост избран за Патриарх Български !? Дано няма съвпадение и повторение!!! Господ да му помага да оздравее и продължи да служи още дълго и мъдро, НСВ Патриарх Неофит !!!

Отговори
5 0
Петър Петров

Петър Петров

10.05.2022 | 18:25

НЕКА ВСИЧКИ СЕ МОЛИМ ЗА БЪРЗОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАТРИАРХ НЕОФИТ. ДАНО ИНЦИДЕНТЪТ НЕ Е МНОГО ТЕЖЪК И С БОЖИЯ ПОМОЩ СВЕТЕЙШИЯТ ПАТРИАРХ СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО. ДОСТОЕН ОЩЕ ДЪЛГО ДА СЛУЖИ АКТИВНО, НО ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ВЛОШЕНОТО МУ ОБЩО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ И НАТОВАРВАНЕТО, НА КОЕТО Е ПОДЛОЖЕН В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА МУ КАТО ВЪРХОВЕН ЙЕРАРХ НА БПЦ, НЕ Е ЛИ МОМЕНТЪТ ДА ПОСЛЕДВА ПОСТЪПКАТА НА ПАПА БЕНЕДИКТ ШЕСТНАЙСЕТИ, КОЙТО В 20 ЧАСА НА 28 ФЕВРУАРИ 2013 ГОДИНА НАПУСНА ВАТИКАНА И СЕ ОТТЕГЛИ В МАНАСТИР ?

Отговори
2 2
Колче е Сатаната в расо

Колче е Сатаната в расо

10.05.2022 | 18:07

Дълги години Здраве и Живот за Патриарха Неофит ! Да надживее лудото Коле Серафимов . МВР да провери ,дали той не в в основата на конспирацията .ащото Органите потулиха убийството на здравеняка и плувец, Кирил Варненски за да не стане той Патриарх , защото бе здрав , млад и Българин ,не алчен психопат ,синоним на Сатаната в расо

Отговори
4 2
Молитва

Молитва

10.05.2022 | 17:27

Да ви помагат докторите и Бог! Дано не го замести онова нищо Николай бойковата подлога!

Отговори
8 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?