1553

Извадиха далака на жената от катастрофата с НСО, кракът й е смазан

Във варненската болница "Света Анна" се борят за живота на жената, която пострада тежко при вчерашната катастрофа край Аксаково с участието на автомобил на НСО. Нейният, който е шофирал частната лека автомобил с варненска регистрация, загина.

Инцидентът стана около 17:30 вчера на входа на града в посока Варна при сблъсък с кола на Националната служба за охрана, в която бе и бившият премиер Кирил Петков.

Състоянието на 58-годишната Красимира все още е тежко. Тя се намира в реанимацията на университетската болница "Света Анна" във Варна. Това потвърдиха от реанимацията пред БНР, и допълниха, че тя е медикаментозно приспана, за да може да понесе операциите.

Снощи е претърпяла операция. Изваден ѝ е далакът, тъй като той е кървял. Опериран е също левия ѝ крак, защото е получила тежка фрактура на него. Състоянието ѝ е сравнително стабилизирано, но травмите са били доста тежки и продължават да се борят за живота ѝ.

Красимира и нейния съпруг Христо, който е бил професионален шофьор, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал този фатален инцидент

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?