71

Изненада в bTV: Вижте кой стана шеф на новините СНИМКА

Асен Иванов е новият главен редактор на bTV Новините. Считано от днес, 23 февруари, той поема поста от Веселина Петракиева, която напуска bTV по собствено желание. След дългогодишна всеотдайна работа Веселина Петракиева реши да се оттегли от поста си на главен редактор на bTV Новините и да продължи развитието си извън компанията. Петракиева бе на мястото на Антон Хекимян, който от своя страна пое политическа кариера. 

"Веселина беше невероятно отдаден и квалифициран ръководител и помогна на редакцията ни да премине през много предизвикателства. Изказвам искрена благодарност за нейната лоялност и принос към екипа. Пожелавам ѝ здраве и късмет, и се надявам да знае, че винаги ще бъде част от семейството на bTV. В същото време имам удоволствието да приветствам Асен Иванов в новата му роля. Той е сред професионалистите с доказан опит в нюзрума на bTV и има дълъг стаж в редакцията. Убеден съм, че заедно ще продължим да произвеждаме качествени новини и журналистика на най-високо ниво.", заяви Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV Media Group, който продължава да изпълнява функцията на директор на отдел „Новини, актуални предавания и спорт", пише "24 часа".

През септември м.г. Антон Хекимян напусна шефското място в bTV новините и започна да гради политическа кариера.

От медията потвърдиха тогава оставката на Хекимян като директор „Новини, актуални предавания и спорт".

" bTV Media Group (bTV) обявява, че приема с незабавен ефект оставката на Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт", вследствие на неговото решение да продължи в друга професионална посока, съобщиха тогава от медията.

Дни по-късно Хекимян обяви официално влизането в битката за кметските избори м.г., на които завърши трети след Ваня Григорова и Васил Терзиев.

В момента Антон Хекимян е общински съветник от ГЕРБ-СДС.

Вчера Нова телевизия обяви  новият главен изпълнителен директор - Дирк Геркенс. Той пое ролята от Стефана Здравкова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
rtret

rtret

23.02.2024 | 12:17

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---- https://da.gd/menx

Отговори
1 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?