1553

Изненада! Най-нашумелият политик се превърна в "Ергенът" СНИМКА

Закачлива снимка на прощаване беше разпространена от Никол Левакова, една от парламентарните сътруднички на "Продължаваме промяната". Тя пусна в профила си кадри от последния ден на Народното събрание.

Единият кадър е много интересен. На него Никола Минчев е заобиколен от (почти) всички дами от "Продължаваме промяната" - депутати и сътрудници. Коментарите валят, като мнозина сравниха бившия шеф на парламента с героя от шоуто "Ергенът".

Никола със сигурност е най-нашумелият политик на годината, чийто рейтинг скочи в небесата с отстраняването му от поста по начин, признати  от самата опозиция като погрешен. За нещастие на необвързаните дами Минчев има щастлив брак.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Реалист

Реалист

01.08.2022 | 08:47

По-скоро мома, с тоя изнежения гласец е далеч от ерген!

Отговори
2 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

01.08.2022 | 08:14

Ко кат имал щастлив брак...покрай негу има толкоз дипутатки и сатруднички дет искат да му лапат. Осещат чи тоз тарикат ша напрай кариера вав пулитиката и накаде духа вятара, затуй искат да са присламчат ощи утсега ду негу. Ша са намери някуя дет е по хитра и по дубре въртяща масурите и нашиа ша забрави и брак, и жина и ша си глатне граматиката. Знайм ги тез нумера.

Отговори
3 0
Андрей

Андрей

01.08.2022 | 04:39

Ау, тия калинки какво правиха в Парламента 7 месеца, гласа не сме им чули...

Отговори
2 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?