44

Издирва се мъжа, пребил младеж на къмпинг "Градина"

Прокуратурата е образувала досъдебно производство за причинена телесна повреда.

Районната прокуратура в Бургас ръководи разследването по случая на 19-годишен младеж, пребит в района на заведение, разположено на територията на къмпинг между Черноморец и Созопол. Пресцентърът на прокуратурата информира, че са предприети оперативно издирвателни мероприятия за установяването и задържането на извършителя.

Разследването е по образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда. Прокуратурата уточни, че вече са започнали разпити на свидетели, както и изискване на цялостната документация, свързана със служителите и охраната на питейното заведение. Предстои да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза за уточняване на вида и степента на телесното увреждане на пострадалия.

 В интервю за bTV днес, майката на пострадалия разказа, че след побоя синът ѝ е бил приет в болница "Пирогов" в София. Тя поясни, че младежът е бил на къмпинг за посрещането на July morning и че побоят е станал заради изпуснато парче пица на земята.

Разследването продължава, като органите на реда полагат усилия за бързо установяване на извършителя и привличането му към отговорност.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?