71

Иво Димчев на косъм от страшна катастрофа: Заспал зад волана

Неподражаемият музикант Иво Димчев е бил на крачка да катастрофира и да блъсне човек, след като заспал зад волана. Това споделя самият артист в профила си във Facebook.

Той е категоричен, че е бил напълно трезвен, но много уморен. Събудил се след удар в тротоар. И е благодарен, че никой не е пострадал.

Ето какво пише Иво Димчев в социалната мрежа:

Снощи напълно трезвен, но ужасно, УЖАСНО изморен от 13 часа презокеански полет + 2 часа интервю за bTV очевидно съм заспал на волана и изведнъж се събуждам от силен удар в отсрещния тротоар на софийски булевард. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича назад към спирка на рейс.

Осъзнавам, че съм навлязъл по диагонал в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар. Благодаря се на Бог и съдбата, че в тези 5 секунди дълбок сън не е имало коли движещи се срещу мен и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на достатъчна дистанция от жив и беззащитен човек, докато поради зверска умора съм спял в няколко тона движещо се желязо.

Два светофара по рано си казах на ум, аз не виждам нищо от умора... половината от това, което се случва на пътя аз не мога да го асимилирам от изтощение, тялото ми заспива от самосебе си, а имам още 10 мин до вкъщи. Как ще го направя?!

И изведнъж се събудих от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в стълб, в човек.

Пиян не мога да си преставя да се кача в кола. Но очевидно уморен е не по- малко опасно! Не карайте уморени, не правете НИЩО уморени! Нито каране, нито готвене, нито секс. Веднъж например правих секс зверски изморен и веднага ми излезе херпес! Снощи от умора можеше да ми излезе гробище + централен затвор! А в затвора със сигурност щеше да ми излезе и херпес! 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
по-добре СПИН от Ковид

по-добре СПИН от Ковид

18.01.2022 | 13:13

Димчев го изчукали някъде в Хърватия и хванал СПИН!

Отговори
1 0
Красота

Красота

18.01.2022 | 13:11

Образът на "демокрацията" в България!

Отговори
3 0
Ковидчо:

Ковидчо:

18.01.2022 | 11:51

И к`во точно му е "неподражаемото" на този изпрангеч? Всъщност (като се замисля) колкото по-малко подражатели има, толкова по-добре за психичното здраве на нацията!

Отговори
2 0
Каквото човек сам си направи

Каквото човек сам си направи

18.01.2022 | 09:49

Не съм сядал зад волана дори след двучасов полет! А след презокеански полет.... Толкова ли нямаше кой да го посрещне? По-добре такси, отколкото такава безотговорност. Това е щастливо избегнато самоубийство от прекалено голямо его!

Отговори
4 0
така е

така е

18.01.2022 | 09:48

Много хора са катастрофирали от заспиване на 10 минути от къщи .Заспиваш за част от секундата , но при 50кмч колата изминава за секунда 14 метра -напълно достатъчно при такава скорост да се самоубиеш или да убиеш друг. Това е заболяване и се нарича сънна апнея и професионалните шофьори се лекват или сменят професията.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?