1553

Испанка се преби от "Люлката на любовта", едва я спасиха

Испанска студентка падна от "Люлката на любовта" край Велико Търново и едва не загуби живота си,. Това съобщи районната служба по пожарна безопасност и защита на населението в града.

Инцидентът е станал тази вечер. Момичето и група нейни състуденти са се изкачили до съоръжението, което в последните няколко години стана изключително популярно сред туристите.

От службата съобщават, че падайки от люлката, момичето се е спряло на ръба на пропастта. За щастие спасителите са успели да достигнат бързо до мястото и да окажат първа помощ, след което да пренесат пострадалата с носилка на ръце по трудния терен до пътя.

Студентката е откарана за преглед в болница. Маршрутът до "Люлката на любовта" е изключително стръмен и опасен. Достъпът до него дори за високопроходими автомобили е невъзможен. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
uyuty

uyuty

29.09.2023 | 22:45

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ------ https://mub.me/handy

Отговори
0 6

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата