Искат главата на Петър Ангелов, бил неудобен

Искане за свалянето на шефа на комисията за конфликт на интереси Петър Ангелов ще бъде внесено на предстоящата сесия. Информацията бе потвърдена от два независими източника от общинския съвет, които обаче не пожелаха да бъдат цитирани. Предложението вероятно ще бъде внесено от представители на мнозинството като извънредна точка за предстоящото редовно заседание на местния парламент.

Председателят на общинския съвет Георги Йорданов заяви, че до този момент подобно предложение не е постъпвало. Всеки съветник има право да направи подобно предложение, включително и за промени в състава на комисии, коментира той, като отказа да сподели да се очакват ли промени в ръководството на "Страшният съд".

Потърсен за коментар, самият Ангелов каза, че няма от какво да се притеснява. Смятам, че сме си вършили работата съвестно и компетентно. Ние сме първата комисия в България, която изпрати конкретно становище в Административния съд в Пазарджик. Разглеждаме всички сигнали. Много ми е интересно какви ще бъдат мотивите за евентуална моя смяна. Знам, че съм неудобен за много хора, но винаги съм изпълнявал съвестно задълженията си като общински съветник, заяви земеделецът.   

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?