Искат главата на Йорданов заради Абаджиевата къща

Георги Йорданов да напусне поста на председател на общинския съвет, поискаха вчера от групата на социалистите. Съветници съобщиха, че има вероятност това намерение да бъде поставено и на самата сесия, която започва днес.

Нашето искане е породено от разследването, което върви по решението за продажбата на Абаджиевата къща, заяви лидерът на социалистите в община Пазарджик Димитър Димитров. Той обясни, че решението, гласувано в зала, и публикуваният по-сетне акт на местния парламент се разминават значително. В пленарна зала гласувахме само отмяна на решение от предишния мандат. Оказва се обаче, че сме приели нещо съвсем друго, обясни той.

Според Димитър Димитров било редно Йорданов да напусне поста, докато разследването не приключи. Левите съветници съобщиха, че ще сондират мнение по този въпрос и с други политически сили.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Потърсен за коментар, Георги Йорданов заяви, че това предложение на социалистите е несериозно. По никакъв начин не мога да възпрепятствам следствието, освен това не смятам, че съм виновен, за да бъда отстраняван, заяви Йорданов. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?