46

Илияна Йотова: Защо научаваме важните новини от чужди посолства

Буди недоумение фактът, че такива важни новини научаваме от чужди посолства, в случая от посолството на Украйна. Питам се кога ние като общество, като българи, щяхме да научим за новата молба от страна на украинската държава. Ще чакаме компетентните органи да кажат своето мнение по въпроса.

Това коментира вицепрезидентът Илияна Йотова, след като по-рано днес стана ясно, че украинският посланик Виталий Москаленко е изпратил нота, с която иска България да предостави оръжия на Киев.

Йотова припомни решението на Народното събрание от месец май, според което България ще помогне на Украйна с ремонта на военна техника.

"Когато министър-председателят се завърна от Украйна, той дефинитивно каза, че единствената военна помощ, която България ще предостави е ремонтът на машините", припомни още Йотова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Вижте кой е Григор Шопов и ще ви стане ясно

Вижте кой е Григор Шопов и ще ви стане ясно

06.06.2022 | 21:21

На основание че е чифут А като такъв целия Свят му е длъжен А факта че Просто Киро е поемал ангажименти към чифутските му братя зад гърба на Българския Народ и респективно Парламент отнасящи се до предоставяне на оръжие е работа за службите и Прокуратурата Същата тази Прокуратура която уж много му пречила Да ТЯ пречи ама не на чифутската пасмина налазила Българския обществено икономически и политически живот А пречи на Българина да получи справедливост А и службите отдавна са обхванати от чифутите и всичко се докладва във Мосад и ЦРУ на мига

Отговори
1 1
работа за службите

работа за службите

06.06.2022 | 20:28

Въпросът на г-жа Йотова не е точен. Въпросът трябва да бъде, защо посланикът на една чужда държава, която не е членка на НАТО знае точно с какво и колко въоръжение разполага Българската армия? И има наглостта да иска да им го предоставим?! На какво основание?

Отговори
5 1
777

777

06.06.2022 | 21:45

Естествено че знае, нали опулената херо, управляваща България му е написала писмото

Отговори
3 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?