46

Илияна Йотова отвърна на Нинова за "реваншизма" в служебния кабинет

Йотова коментира изказванията на Корнелия Нинова, че президентът й е обърнал специално внимание, и че "очевидно правителството ще бъде реваншистко към БСП"

Служебното правителство има две основни задачи - да върне стабилността в държавата и да подготви честни избори. Според вицепрезидентът Илияна Йотова първите действия на кабинета “Донев” трябва да са насочени към енергийната криза, както и към новата вълна от COVID-19. 

“Те имат две основни задачи - да върнат стабилността в страната и да осигурят сигурността на българските граждани - от енергийните доставки до ситуацията с COVID”, заяви Йотова.

“Аз не зная какво е визирала г-жа Нинова - ако е визирала тримата министри, които и днес са членове на НС на БСП - смятам, че те са гордост за всяка една партия, чиито членове са те - и г-жа Лечева, и Крум Зарков, и Явор Гечев. Това са хора, които са доказани експертно, професионално, политически. Техният скок в голямата политика - особено на по-младите хора, отново заслужават поздравления и да им пожелаем успех”. Tака вицепрезидентът коментира обвиненията за реваншизъм на лидера на БСП Корнелия Нинова

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
656

656

03.08.2022 | 20:58

Разкарайте нинова седесарката, слуга на сащ от бсп и приключвайте с този бок-ук

Отговори
2 0
Бсп

Бсп

03.08.2022 | 15:06

Ще подкрепяме Нинова, Радев и Йотова излъгаха и докараха страната до хаос

Отговори
4 8
Корнелия Нинова най-добре

Корнелия Нинова най-добре

03.08.2022 | 14:37

да се кротне и си направи реална самооценка и да спре да се заяжда с президента. Защото заради нея на следващите избори за втори път в живота си няма да гласувам за БСП. Тази жена е крайно време да освободи БСП от присъствието си и вече явно, а не тайно да си го играе с Бойко Борисов.

Отговори
5 4

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?