И прокурор Панков в тефтерчето на Красьо Черния

Заместник окръжният прокурор на Пазарджик Ангел Панков е говорил 19 пъти с митичния Красимир Георгиев от Плевен. Срещу последния се води разследване за влияние върху членове на Висшия съдебен съвет с цел назначения на избрани магистрати. Вчера на редовното заседание на кадровиците главният прокурор Борис Велчев изнесе данни за още 12 съдии и прокурори, които са контактували с Красьо Черничкия през последните няколко месеца.

В списъка е и името на Ангел Панков. Той бе кандидат за окръжен прокурор на Пазарджик, след като Иван Даскалов оваканти поста и премина на същата позиция в Пловдив.
Панков бе сред претендентите заедно с Таня Мадина от Пещера, Димитрия Ганчева и екскмета на Пазарджик Иван Евстатиев. Последният обаче не бе допуснат до конкурса. След драма при гласуването във ВСС Панков и Ганчева стигнаха до балотаж, спечелен от Ганчева.

АЛО, АЛО
Красимир Георгиев е имал обаждане и до окръжния прокурор на Пловдив Иван Даскалов. Обвинителят обаче обясни, че го е отрязал и не е разговарял с него.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ТЕЛЕФОНИСТО

ТЕЛЕФОНИСТО

31.10.2009 | 15:57

ДА СИ ГОВОРЯТ, НО ДА НЕ СТИГАТ ДО ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ДА СЕ НАЛАГА ДА СЕ ОПРАВДАВАТ, ТО КОЙ ЛИ ГИ И ОБВИНЯВА! КАКВО КАТО БИЛ НЯКОЙ СИ КРАСЬО ЧЕРЕН ЛИ БИЛ, БЯЛ ЛИ БИЛ, НАЛИ Е С ЧИСТО СЪДЕБНО МИНАЛО, НЕОСЪЖДАН, БИЗНЕСМЕН,Т.Е. РАБОТЕЩ! КОЙ Е ТОЗИ КРАСЬО, ПУБЛИКУВАЙТЕ ГОЛЯМА СНИМКА ЗА ДА ЗНАЯТ И ДРУГИТЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГОВАРЯТ С НЕГО И АКО ИМА ДАЛАВЕРА ДА ЗНАЯТ КАК ДА СЕ ПАЗЯТ! ТОЛКОВА ЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАИВНИ, НЯКОЙ СИ КРАСЬО ОБИКАЛЯЛ БЪЛГАРИЯ, СЛУЧАЙНО СЕ СРЕЩАЛ С ТОЗИ И ОНЗИ МАГИСТРАТ С НЕЛОШО ПОЛОЖЕНИЕ, АМА И МЕРАКЛИЯ ЗА "ПО-ГОРНО" И ВИДИТЕ ЛИ НЯКОЙ СЛУЧАЙНО МУ ДАЛ ТЕЛЕФОНА, ПЪК ТОЙ НЕ ИСКАЛ, АМА НЯКОЙ ПОЗНАТ ИЛИ КОЛЕГА НАСТОЯВАЛ, АЛА БАЛА!!! ТОЗИ КРАСЬО Е така нареченото МАГАРЕ ! ЗА КОГО Е РАБОТИЛ И НА КОГО СИ Е ОТЧИТАЛ ! ВЕДНАГА ДА МУ СЕ СЛОЖИ ОХРАНА! ЯВНО ЗНАЕ МНОГО И ЩЕ ГО ПРЕМАХНАТ! ДЪРЖАВАТА ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА МУ РАЗПОРЕДИ ЛИЧНА ОХРАНА НА НЕГО И ЛИЦАТА КОИТО ПОСОЧИ!

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?