1553

Хазарта пощуря от радост, вижте защо ВИДЕО

"За мен е огромна чест да ви съобщя, че след четиринайсетчасово заседание законопроектът на който съм съавтор беше приет на първо четене от Народното събрание". Това написа депутатът Христо Петров или Ицо Хазарта, като пусна яко видео към новината, видя "Марица".

"Борбата на осиновените, търсещи своя биологичен произход е само на една крачка от успеха. Благодаря на всички колеги, които подкрепиха предложените промени!

Днес е изключително важен ден за мен и по друга причина. Както някои от вас знаят - вече повече от година и половина се боря за по-добър живот на децата в къщичките ЦНСТ. В тая връзка ви моля - пожелайте ми успех, стискайте палци днес и ако всичко мине така, както го искам, то довечера ще обявя хубава новина за тези деца.
Благодаря за подкрепата!", написа още прочутият рапър.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Този

Този

27.07.2023 | 15:43

Е пародия на певец депутат и на човек.

Отговори
2 0
Зеленски

Зеленски

27.07.2023 | 15:29

Браво колега, ще почерпя бело!

Отговори
0 0
ценз и морал

ценз и морал

27.07.2023 | 09:46

такива като тоя са си направо позор...и в парламента трябва да влизат хора образовани и с биография...това л.а.йно... него си не може да оправи държавни дела ще нищи...

Отговори
7 0
ице  пак ли си на  черешата  ...

ице пак ли си на черешата ...

27.07.2023 | 09:45

е колко му трябва на хазарта само една бела линия....и ще пукне не ще пощурее направо ще пукне от радост...

Отговори
7 0
имам човек...

имам човек...

27.07.2023 | 09:43

не е лошо нека да стане....ама ицеее не се пъни бе братче ...доходи доходи няма тоя народ...кой си оставил детето кой го гледал па сега се сетило да търси оня дето го зарязал... добре ...аме дай нещо по наболяло... здлавеопазване училище деца ясли градини...лекарства...доходи ... накрая кажи нещо за морала имаш ли навсякъде вече човек.... ко ша кажеш за лена и парапета... ко ша кажеш за бойко и човека....коо кооо речи.... нещо ти се запуши гъ.за май му сложи тапа та да не излиза нищо от благат.....видя ли как като си имаш човек и ти ставаш същия бо.кл.ук... мноооого жалък ицо хазарта същия дилов син същия оня дето се лези като варена глава викат в наше село калин вельов абе творци ми оня дето се би в народния театър къв беше дето стана после гербаджия... абе оня дето рева на морфов че имал кредити и ще лази и ще го лиже ама само и само да работи...в хъшове....

Отговори
4 1
рефрен

рефрен

27.07.2023 | 09:05

Галя “Каризмата“: - Хей, агент! А, пушиш ли още кошче? Ицо “Хазарта“: - Е не, това е абсурд! Не мога да участвам в такива работи. Тодор Живков: - Сега всеки ден, всеки час, на всякъде има матриал!

Отговори
3 0
как защо

как защо

27.07.2023 | 08:51

Намерил е евтино бело......

Отговори
6 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?