49

Халваджиян: Слави ми звънеше от непознат номер, когато влезе в политиката

На прага на своята политическа кариера Слави Трифонов изведнъж решил да оправи отношенията си с братята Халваджиян. Това стана ясно от изказване на единия от тях - Джуди, който отбеляза: “Важен е таймингът”.

Слави Трифонов е искал предаването на двамата братя "Господари на ефира" да се премести в личната му телевизия "7/8 TV". Това разкриха те по време на гостуването си при Йонислав Йотов - Тото.

 Години наред шоуменът Слави Трифонов съдеше двамата братя Халваджиян именно заради “Господари на ефира”. Претенциите на настоящия лидер на ИТН бяха за нарушаване на авторско право заради ползване на кадри от емблематичното му предаване “Шоуто на Слави”, по-дълги от 30 секунди.

Преди около 2 години обаче двете страни официално заровиха томахавките.

"Слави започна да ни звъни и на двамата по телефоните. Не се бяхме чували  с него от 12 години. Три пъти ми звъня непознат номер, а аз не вдигам на такива.

Асистентката ми вдигна телефона, но не го познала, а той също не и се представил кой е. На четвъртия път взех аз слушалката, а Слави каза: "От секретарки и асистентки аз не мога да те чуя теб.", пише 24chasa.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Пиенев

Пиенев

26.12.2022 | 14:47

Тоя и ония другите трима на Дундуков във Банкя и зад опашката на Коня дето ритат ги знам И онова вратарчето със Каскета дето не ги лови също покрай Бусманци също Щото четири четири три не ще Де Утре и вдругиден А сланината ще кладем утре у студиото на бТВ сабахлянтъ със Гала и Сашко Еврото и другите ония Знам ги от финала дето дузпа

Отговори
0 0
Тоя нито му гледам производството, нито ме интересува

Тоя нито му гледам производството, нито ме интересува

25.12.2022 | 17:26

Ако произвеждаше халва, добре, но тоя печели от друго. За другия дегенерат, селския, не ми се коментира изобщо.

Отговори
3 1
Булдозер

Булдозер

25.12.2022 | 16:30

Тези двамата братя и този чалгата могат само да правят предавания от който се затъпява . За друго не стават .

Отговори
12 3
Мара

Мара

25.12.2022 | 16:29

Чикиджия

Отговори
8 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?