1553

Гущерова настоява: Терзиев крещеше "Къде е дебелата свиня, ще я заколя"

Светлана Гущерова опроверга категорично версията на Кирил Терзиев, олимпийски медалист по борба, за скандала между двамата. Прочутата плеймейтка даде нови подробности в ефира на "Нова телевизия" и обеща кадри от камерите.

"Всичко се случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард „България”, в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме - от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола. Познах веднага шофьора”, разказа в ефира на „Здравей, България” Светлана Гущерова.

По думите ѝ зад волана бил Кирил Терзиев, от когото вече „една година получавахме заплахи по телефона”. „Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец го попитах какво прави тук? Бях  много уплашена и изненадана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми каза: „Следя те. Да видя дали си тук?””, разказа Гущерова.

И допълни: „Той ми каза:”Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя!”. И това се случва пред трите ми деца, които са стресирани след тази случка”.

Гущерова подчерта, че камери в района са заснели удара, при който Кирил Терзиев ѝ е избил зъбите. Олимпийският шампион от своя страна в свои медийни изяви подчертава, че плеймейтката е питала да го наплюе и така си е ударила зъбите.

„Освен избитите зъби, имам и откъснат кичур коса. Той трябваше най-малкото да бъде задържан за 24 часа. Предполагам, че полицията е направила необходимото, за да се сдобие със записите от района, на които се вижда как той ме удря. Терзиев ми се обади по телефона, и ми каза: ”Познавам шефа на 4-о РУ и  всичко, което пишеш ще бъде скъсано”. Извадила съм си медицинско”, заяви тя.

Гущерова беше категорична, че разполага с видео и снимки, които ще направи публично достояние, ако полицията не направи нищо.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?