71

Голяма промяна с новите лични карти - модерен дизайн, чип и защита от фалшификации

Това ще е изцяло ново поколение лични карти и ще бъдат едни от най-сигурните в Европа и в целия свят

Ще могат да се издават по нов модел лични карти, разрешение за пребиваване и карта за пребиваване до края на годината.

Това заяви заместник-министърът на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър на пресконференция във връзка с oбществената поръчка с предмет „Проектиране, изграждане и управление на Система за издаване на български лични документи поколение 2019“, спечелена от германски консорциум, с който беше сключен договор през декември 2022 година.

БГНЕС

Новите лични документи ще бъдат създавани по изцяло нова концепция, която по думите на заместник-министъра, променя начина, по който ще бъдат издавани личните документи - визия, модерен дизайн, отговарящи на съвременните условия на стандарти за качество и защити. Ще бъде подсилена тяхната защита срещу фалшификация. Това ще е изцяло ново поколение лични карти и ще бъдат едни от най-сигурните в Европа и в целия свят.

БГНЕС

"В новите лични карти се предвижда да има електронен чип и допълнителни защити, като снимка на гърба, освен отпред на лицето на самата карта, предпазващи от фалшификация", обясни Моника Бийчър.

По време на пресконференцията бяха представени образци на това как ще изглеждат новите лични карти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Промяна ли..?!

Промяна ли..?!

08.04.2023 | 22:39

Свиня била, свиня я снимали, куче било, същото. че и стари със склероза...!

Отговори
0 0
дайте да дадем

дайте да дадем

06.04.2023 | 06:33

Същото като с паспортите - има чип, но нито една система не може да го чете! Поредната безсмислена промяна. Разбирам, ако чипът служеше за електронен подпис, но не е така.

Отговори
4 0
Наврете сии

Наврете сии

05.04.2023 | 17:11

Чиповетее в гъззза еврейгейски

Отговори
7 7
SUSAN BENSON

SUSAN BENSON

05.04.2023 | 17:49

Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, имате ли нужда от бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва ставка, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг и др. Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда. Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до [email protected] или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.

Отговори
1 8
Бенсон Сусан

Бенсон Сусан

05.04.2023 | 21:45

Наѝ-искрено пожелавам на вашата компания и лично на Вас, финансов колапс и фалит. И да си платите на "Марица за рекламата

Отговори
11 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?