1553

Голяма българска звезда призна за тормоз от извратен в детството

Още една жертва на мърчанието! Певицата Поли Генова била жертва на извратеняк в детството си. Изпълнителката сподели за травмиращата случка по време на участието си подкаст на музикална телевизия. Там разказа, че като ученичка е била преследвана от непознат мъж по път към училище, но се притеснявала да сподели с родителите си.

Изповедта на Поли е в контекста на последните събития в България,  "Спомням си, че родителите ми започнаха от пети клас да ме пускат да се прибирам с градски транспорт, което за мен беше супер свобода…

Осъзнаваха, че съм на етап, на който трябва да мога да се справям сама. Това супер. Обаче в един момент осъзнах, че като отивам на училище и се прибирам – един човек ме следи. Виж колко глупава постъпка. За да не спрат родителите ми да ме пускат сама, не им казах, което е голяма грешка! Казвайте! Казвайте всичко на родители си, дори да ви е страх, споделяйте, споделяйте, защото, когато не споделяте, няма кой да ви помогне.

Поли сега е щастлива майка с мъж и две деца

Много често, например и за това как някой не е могъл да се спаси. Да, преследваше ме един човек и аз слизах, по-рано, на различни спирки, за да не знае, че ще сляза. Криела съм се, едно много гадно напрежение, че някой непрекъснато те наблюдава. В училище го виждах как седи отстрани – много гадно и не им казах. Не знам дали, може би, съм споделила с приятелите си по-нататък. Но това е много страшно. И все повече ще се случва, сега разбира се по един по-различен начин, заради всички социални мрежи.

Интернет пространството, всички високи технологии, с които разполагаме. Че някой може да те проследи с телефона ти… Трябва да сме изключително предпазливи, особено хората, които са повече познати и предизвикват повече внимание. Това не означава, разбира се, че трябва да се вглъбим и да станем параноични. Но трябва да бъдем внимателни, аз като родител трябва да съм много внимателна с това децата ми какво правят и какъв достъп и до какво имат.", разказа певицата " The Voice".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Ггггт

Ггггт

14.08.2023 | 06:52

Тя за това ли обича черни пишки

Отговори
3 4
А? Голяма? ПРИЗНА  ...какво?

А? Голяма? ПРИЗНА ...какво?

14.08.2023 | 01:02

Марице ма, Марице...! Това "привлекателно" заглавие не съдържа нито случка, нито "звезда" и е въздух под налягане. Язък за изгубените минутки. А Дебора в Заарата НЕ Е ЖЕРТВА НА "ДОМАШНО" насилие, а на наказателна НАЗИДАТЕЛНА акция.

Отговори
6 3
А? Голяма? ПРИЗНА  ...какво?

А? Голяма? ПРИЗНА ...какво?

14.08.2023 | 01:06

... започвам да си мисля дали да не си наПРИЗНАВАМ разните ущипвания, че МАРИЦА да ме прослави като Голяма Мичкюрска ЗВЕЗДА?

Отговори
6 3
Док

Док

14.08.2023 | 08:50

А ти си жертва на пиянска чек.я. И си раждан от г.з

Отговори
4 2
Баба Донка

Баба Донка

14.08.2023 | 00:10

На мен как ми го изсулиха преди 60 години,ама кой беше не мога да си спомня

Отговори
3 4
МЕтутките

МЕтутките

13.08.2023 | 23:06

налазиха яко! Прав беше Вежди!

Отговори
15 4
Чеци

Чеци

13.08.2023 | 23:24

Ама ако е на твоя дъщеря, няма да пишеш дивотии

Отговори
5 10
ако беше моя дъщеря

ако беше моя дъщеря

13.08.2023 | 23:34

щях да знам, когато се е случило. И повярвай, знам прекрасно какво трябва да направя!

Отговори
8 3
Пред клавиарурата сме велики !

Пред клавиарурата сме велики !

14.08.2023 | 00:50

Старите хора казват... и ако трябва аз да продължа, ще кажа : бяхме същите ла-на, ами дай да си мълчим. Бай бабо да не те стигне, че не знам с това самочувствие как ще ти се отрази

Отговори
7 4

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?