3906

Голяма аномалия: Изпращаме февруари със смайваща прогноза за времето КАРТИ

Потвърждават се прогнозите за очаквани пролетни температури към края на тази седмица, като температурите до края на тази седмица ще се повишат и ще са между 10-15 градуса над климатичната норма, съобщават синоптиците от Meteo Balkans.

Meteo Balkans смая с прогноза, изпращаме февруари с голяма  аномалия

 

На фона на прогнозите за очаквани циклони към края на февруари, прогнозите към 21.02 се изместиха към 27 февруари и 3 март.

Времето ще се задържи с разкъсана висока облачност, която в много райони ще намалее до слънчево време. В низините и котловините ще има условия и за намалена видимост и там температурите ще се задържат по-ниски. По-приятно ще е времето над Дунавската равнина.

 

Meteo Balkans смая с прогноза, изпращаме февруари с голяма  аномалия

Температурите към 23, 24, 25 и 26 февруари над Централна България и Горнотракийската низина ще надминат 18-19 градуса по Целзий. Възможни са и температури от над 23 градуса по Целзий.

След този период е много трудно да се прогнозира поради динамичният характер на атмосферата и огромната разлика в температурите между Южна и Северна Европа

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
кекер

кекер

22.02.2024 | 18:56

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим₴---- https://da.gd/menx

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?