49

Голо в багажника на колата и после - в гората! Баща унизи 10-годишно дете

Агресия срещу десетгодишно дете в училищен двор в град Твърдица. Родителите твърдят, че момчето е дърпано и заплашвано от баща на своя съученичка, че ще го качи в багажника и ще го закара в гората.

Всичко това се случва на 20 февруари, когато потърпевшото момче отишло на училище.

„Синът ми е бил придърпан до физкултурния салон – от непознат за него човек, който впоследствие се оказва баща на негова съученичка. Заплашван е, че ще го съблече гол и ще го вкара в багажника на кола, за да го закара в гората, че ще направи така, че да уринира кръв“, разказа майката на момчето Моника Симеонова пред бТВ.

То се обадило на родителите си, които пристигат при него за няколко минути. За него тази агресия е била неочаквана.

Бащата на детето се обръща към човека, отправял заплахите, с въпроса как е можел да изрази тези думи, с какво право.

Отговорът бил, че има право, тъй като дъщеря му е била обидена. Бащата на момичето отказва да застане пред камерата и да коментира ситуацията.

„Училището има двама охранители, които се грижат за двата корпуса на училището. В момента на инцидента охраната не е присъствала на мястото“, коментира Петранка Минчева, директор на училище „Неофит Рилски“ в Твърдица.

По думите на класния ръководител на двете деца проблем между тях не е имало. Впоследствие тя разбира, че момичето е било обидено предишния ден.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
rturtu

rturtu

23.02.2024 | 12:19

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---- https://da.gd/menx

Отговори
0 1
4578

4578

23.02.2024 | 10:11

Моята дъщеря също беше тормозена дълго време от съученик и добре, че навреме сигнализирахме полицията, та на този етап тормозът спря! Но от опит ви казвам, училището до последно замазваше ситуацията, че проблеми няма, никой нищо не чул, нищо не видял! Та донякъде разбирам родителя, но не е това начина! Ние лично многократно сме разговаряли с майката - резултат нула, яростно защитаваше отрочето си! За благодарност той се държи с нея като с прислужница, подиграва й се… та такова е възпитанието на някои тинейджъри!

Отговори
6 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?