49

Гешев съди за клевета министъра на правосъдието

Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака срещу “Граждански блок” и мен персонално означава, че политическият буклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в затвора, където му е мястото, заявява бившият главен прокурор Иван Гешев.

Днес заявявам, че ще предам на съд за клевета Емануил Йорданов и министъра на правосъдието Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки следващ лъжец. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на извършеното от него, предвид обстоятелството, че заяви, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, чрез съдебно-психиатрична експертиза в хода на съдебното производство, подчертава Гешев.

Според генерал Патън, ако се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, нека се търкалят на воля. Тъжното е, че ни управлява политически отпадък който превръща държавността ни в руини. Затова, за да оцелеем като нация и държава, трябва да ги изхвърлим на бунището на историята, добавя Гешев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Боливудска прима

Боливудска прима

12.02.2024 | 15:19

По принцип това което е казал гешев е вярно, но звучи нелепо от неговата уста.

Отговори
0 0
Служител на МВР

Служител на МВР

12.02.2024 | 14:52

Маймуна грозна Гешевска. Най-добре се скрий някъде, защото от теб нищо не става. И ти както и Нотариуса сте едни некадърници и нищо повече. Но има време. Ще дойде видов ден.

Отговори
3 0
На съд и в затвора

На съд и в затвора

12.02.2024 | 14:11

Там им е мястото

Отговори
2 2
Контрол

Контрол

12.02.2024 | 12:30

Палячовциии всички.да подава .те законите са за тях.дано за всички и за всичко са еднакви.

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?