ГЕРБ пусна списък с жертвите на метлата

Подробен списък с жертвите на бъдещата метла по институциите подготви областното ръководство на партия ГЕРБ в Пазарджик. "Пазарджишка Марица" се добра до таблица с номинации за експерти, които да заемат ръководни позиции на местно ниво. Предложенията са поискани от лидера Иван Иванов още през месец юли. За всяка институция областното ръководство на ГЕРБ е трябвало да даде по едно или повече имена като номинация за шефския пост. Заедно с кадрите на областно ниво от Иванов са поискани предложения и за специалисти, които да бъдат назначени на работа в министерствата. На секретна сбирка, в която са участвали депутати от ГЕРБ и част от областното ръководството на партията в Пазарджик кандидатурите са били определени.

Най-голям е напливът за стола на Бойка Маринска в регионалния инспекторат по образование. За неин наследник от ГЕРБ са посочили цели 5 кандидатури- Йордан Чалъков, Марияна Вишева, Трендафила Стойчева, Никола Колев и Георги Георгиев. Бившият кадър на община Белово Минко Минков пък ще поеме Митниците, става ясно от предложенията на ГЕРБ в Пазарджик. За мястото на Мехмет Велият начело на дирекцията по горите от партията на Бойко готвят Христо Делин. Последният почти иззе функциите на горския шеф, след като бе назначен за представител на Държавната агенция по горите в Пазарджик.

ВОДНОТО

Промяна ще има и в ръководството на "В и К", което от години е в ликвидация. На мястото на Любомир Михайлов от ГЕРБ ще назначат Звезделин Вукев, който наскоро бе уволнен от Михайлов, въпреки че е синдикален лидер. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
вньятфэ

вньятфэ

30.10.2009 | 12:33

Преказки от общ характер

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?