Гей-милионер от Лондон сваля наш бизнесмен

Неприлично предложение към виден пазарджишки предприемач е отправил английски богаташ хомосексуалист. Това съобщи самият ухажван субект, като по обясними причини пожела името му да не бъде споменавано.

Поканата за романтичен уикенд в английската столица дошла в офиса на пазарджишкия предприемач, който се занимава с консултантска дейност и хотелиерство. Като видях писмото, си помислих, че става дума за интерес към бизнеса ми от страна на някоя английска фирма, и с нетърпение разкъсах плика. Отвътре изпадна луксозна картичка със стара литография, на която е изобразена една от старите лондонски улици. На гърба обаче беше изписано моето първо име, а посвещението беше - с любов и целувки. Подпис - Майк.

Заедно с картичката в плика имало и подробно писмо, написано на ръка. От него става ясно, че богатият Майк живее в Нотингам. Той обаче съобщава, че наскоро си е купил апартамент в Лондон, в който с нетърпение очаква своя пазарджишки приятел.

Любвеобилният Майк дори предлага да плати незабавно билети за отиване и връщане до английската столица. Ще видиш забележителностите на Лондон, а след това ще отидем в моя апартамент. Там ще очаквам твоите целувки и... На това място в писмото следва многоточие, питанка и две удивителни.

Британецът признава на своя пазарджишки възлюбен, че никога няма да забрави романтичните мигове, изкарани в Пазарджик през това лято. Чувствам Пазарджик като свой дом, споделя разнеженият островитянин.

Най-странното е, че на плика стои наистина адресът на офиса ми, а и първото ми име съвпада. Най-вероятно е загубил адреса на тайнствения си приятел от Пазарджик и в интернет е попаднал на мой, смее се пазарджиклията. Добре че жена ми е интелигентна и широко скроена, та се посмяхме от сърце, обобщава с настроение обектът на милионерските въжделения.

ДРУГ ВАРИАНТ

Предприемачът не изключва и варианта някой да се е пошегувал с него. Досега обаче майтапчията щеше да се е обадил, коментира мистериозната си кореспонденция пазарджиклията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Валентин Ненков

Валентин Ненков

26.10.2009 | 16:33

Педеругата Благо Солов да не се мисли за оригинален, като разпространява такива неща за себе си! Педерастът с пари си остава педераст, а тях в България не ги обичаме! Да заминава за Англия!

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?