46

Ето кой надви Лена Бориславова в конкурса за най-красива политичка СНИМКА

Таня Андреева е най-красивата жена в родната политика. Красавицата от "Да, България" грабна първо място в онлайн конкурс.

Таня Андреева

На финала хубавицата се изправи срещу Петя Михалевска от БСП, която е дъщеря на бившия депутат от столетницата Димчо Михалевски. С 413 на 324 гласа Таня стана безспорен победител в надпреварата.

Малко по-късно организаторите обявиха, че макар да не е грабнала победата, Михалевска е дисквалифицирана от конкурса заради нечестни гласове. Оказа се, че 1/3 от гласуванията за нея са направени от ботове.

Петя Михалевска

Преди да стигне до полуфиналите, Петя влезе в оспорвана битка с шефката на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова, и успя да я победи с минималните разлика от 7 гласа.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
жури

жури

07.07.2022 | 17:06

Така както сте постнали снимките, сте налучкали само 2-то място. Първото е за дамата от 3-тата снимка. А, Лена е на утешителното 3-то място.

Отговори
2 2
Калуди

Калуди

07.07.2022 | 16:32

На практика 90% от жените в парламента я бият по красота. Чара и е тип "умита паница" с бонус мустак. Да не дава Господ да я видиш на тъмно - кошмарите са ти в кърпа вързани.

Отговори
3 5

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?