Експерт: Кристиан Николов забравил кой е след взетата дрога

Комбинацията от наркотици, която е взел Кристиан Николов е ужасяваща, защото имаме три психостимуланта – марихуана, амфетамин и кокаин, плюс един седативен наркотик – лексотан. С това тези, които употребяват комбинацията, целят това, което са чули - че трите психостимуланта ще ги "вдигнат", а седативният наркотик ще ги успокои.

Това коментира директорът на държавната психиатрия "Св. Иван Рилски" д-р Цветеслава Гълъбова.

В средите на злоупотребяващите с наркотици се носят всякакви легенди и се правят всевъзможни комбинации, вследствие на което се стига до подобни чудовищни престъпления.Тези комбинации те карат да забравиш кой си, но това не означава, че не носиш отговорност, посочи психиатърът. Припомняме, че стана ясно, че шофьорът на джипа, врязал се с висока скорост в колата на Цветков - 22 годишният Кристиан Николов е под въздействието на комбинация на четири наркотика.

Има защо да сме възмутени – този случай поставя доста сериозни въпроси към цялото общество - как си възпитаваме децата и как заместваме емоционалната грижа с материални придобивки. Виждаме резултата от това, каза още д-р Цветеслава Гълъбова.

По думите ѝ в последните години се наблюдава ръст на употребата на наркотици и на алкохол и толерантност в обществото към това.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
V.V.

V.V.

24.04.2020 | 03:37

Кои са родителите на ку.вето?

Отговори
2 1
Враца

Враца

23.04.2020 | 23:14

Трябва да се вкара закон, когато хванат някой употребил наркотици да търсят и кой им го е продал и да носят и двамата отговорност пред закона. Само така ще се намали наркотърговията

Отговори
16 2
Vezna

Vezna

23.04.2020 | 22:51

TOVA E SIZNATELNO UBİYSTVO TEJKA PRİSIDA --- SMIRT LEKA PRİSIDA --- DOJİVOTEN ZATVOR BEZ PRAVOTO 'NA POMİLVANE. TRETİ VARİANT NE TRİABVA DA İMA.

Отговори
11 0
АНКА

АНКА

23.04.2020 | 22:20

ТОВА ЛИ Е ПРИЧИНАТА ДА БЪДЕ ОНЕВИНЕН????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Отговори
11 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?