Ексклузивни новини за състоянието на Маринела Арабаджиева

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, подсъдима за данъчни измами, е стабилизирана и в момента е в сравнително добро здравословно състояние, след като най-опитните медици в МВР болница се грижат за нея.

Едва след като тя е добре може да започне и делото срещу нея. Критичното й състояние е овладяно и жената на Ветко Арабаджиев се чувства доста по-добре. 

Адвокатите на Маринела обаче категорично отказват да дават информация за подобреното й състояние, защото явно се надяват, че влошеното здраве може да бъде от полза по време на съдебната битка. "Не мога да ви кажа дали се е подобрила, защото нямам правомощието да го направя, попитайте прокурорите за това", заяви любезно адвокат Илиян Василев, който брани богатото семейство.

Арабаджиева се почувствала по-добре още на следващата сутрин, след като бе настанена в болница. За да са сигурни обаче, че няма да има нова криза, специалистите в бели престилки решили да я задържат още няколко дни. 

Тя беше приета късно през нощта на 19 ноември, в тежко състояние, като постъпи направо в реанимацията на болницата. По информация на лекарите, Арабаджиева е била транспортирана там с високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.  

"Да, потвърждавам ви информацията. Тя е настанена в интензивното отделение на болницата и очевидно щом е там не й е добро състоянието", каза тогава адвокатът й Ина Лулчева, която днес беше с изключен телефон.

Това е втори път в рамките само на 1 месец, когато жената на Ветко Арабаджиев, се озовава в болницата. При първото си влизане в Клиниката по кардиология тя бе в безсъзнание.

Маринела Арабаджиева е обвинена в данъчни измами и пране на пари, заедно със съпруга си. Здравословните проблеми идват от напрежението покрай делото, което се води срещу нея, смятат психолози. 

Хипертония втора степен, спиране на моторните функции на жизненоважни органи и многократно колабиране са част от здравословните проблеми, от които страда бизнесдамата. Заради тях тя беше освободена под домашен арест с решение на Специализирания наказателен съд.

източник: Lupa.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?