49

Екшънът с Горанов: Бивш депутат от ГЕРБ му услужил с колата си

Аз изпратих кола на Владислав Горанов, тя е на моя фирма. Това заяви Ивайло Константинов, бивш депутат от ГЕРБ. По думите му Горанов му се обадил, че има проблем с колата и ще закъснее, тъй като се налага да се върне в София и да потърси друг автомобил. В петък гранични полицаи го спрели на ГКПП "Калотина" , когато пътувал към Сърбия, заради вписването на колата му в масивите, че е издирвана, пише 24 часа.

„Бяхме голяма компания, заедно отивахме в Сърбия - поясни Константинов и добави - Посъветвах го, че няма смисъл да се връща в София и да губи час дотам и час обратно, и че наблизо имам автомобили на моя фирма. Изпратих му моя кола.“

Ивайло Константинов беше депутат от ГЕРБ до 20 декември 2017 г., когато напусна парламента по свое желание, тъй като, по негови думи, изкарал много насила няколко месеца в Народното събрание. Преди това той беше собственик на автобусната компания „Юнион Ивкони“.

В петък Горанов уточни, че на границата полицаите го уведомили, че колата се издирва и му разпоредили да се върне към вътрешността на страната, а не да чака на пункта за изясняване. Автомобилът е "Тойота Лендкрузър". Той бил закупен от Горанов през март 2020 г. на лизинг от "Мото Пфое". Колата все още е на лизинг и е купена чисто нова, уточни Горанов.

 

Oще по темата четете тук.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
ОПГ

ОПГ

19.12.2021 | 17:30

Цялата управляваща шайка на ГЕРБ - в затвора!

Отговори
3 1
Къде е властта

Къде е властта

19.12.2021 | 16:55

Странно мълчание на прокуратурата по случилото се с бившият министър на ДПС – Влади Горонов. Странно мълчание на Секретарят на МВР и на Рашков на когото сега се отдава блестяща възможност да „изчегърта“ престъпността. Според представителят на автомобилите ФОРД за България – „МОТО ПФОЕ“ , автомобилът на Влади ТОЙОТА е чисто нов лизингов и е внесен от фирмата му от Германия !!! Откога МОТО ПФОЕ се занимава с ВНОС на нови лизингови коли на ТОЙОТА бе г-н ФУРНАДЖИЕВ?!! Готов съм да се обзаложа, че автомобила на Влади не е клониран , а е оригиналният ОТКРАДНАТ от Русия автомобил доставен в България по нетрадиционния ред!! Като споменава за износ на крадени автомобили за Сирия , г-н Фурнаджиев се опитва да ни убеди, че автомобила с пренабитите номера е тръгнал от Русия с краен получател ИДИЛ. Само не разбирам кому е нужно да ПРЕНАБИВА номера на Тойота за да стигне автомобила от Русия до Сирия , при положение, че ИДИЛ не правят изобщо проверка на автомобилите които ползват?!!! Прокуратурата е повече от ясно, че няма да се самосезира. Къде е обаче СЕКРЕТАРЯТ на МВР ?!!! СТРАННО МЪЛЧАНИЕ ОТ НЕГОВА СТРАНА!! Изглежда , новите са продължение на старите. ПРОМЯНА НЯМА !! ИМА ПОДМЯНА.

Отговори
3 3
Ей за тва са приятелите

Ей за тва са приятелите

19.12.2021 | 16:21

Всекиму Аллах да дава такъв бузест приятел с гуша дет не е от финансова суша и на всяко кътче по Света със резервно Джипче Аллах акбар

Отговори
3 2
Какви ли не напъни направих и пак не мога да му повярвам

Какви ли не напъни направих и пак не мога да му повярвам

19.12.2021 | 16:16

Тоя само с мерзавци ли се е обградил? Такива хора не живеят дълго.

Отговори
2 3
Док

Док

19.12.2021 | 15:03

Да не са отивали на рожден ден на Цветан Василев

Отговори
5 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?