4020

Ексдепутат извади снимки: Габриела и Красимира държали детето голо и босо през ноември

Бившият депутат от Възраждане Владимир Павлов извади на показ как Красимира и Габриела са държали детето голо и босо и определи себе си като вторият най-тормозен човек от двете жени, които убиха Пейо.

Ето какво сподели той в социалните мрежи, като пусна и снимка да онагледи думите си.

"Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки убили/удушили 44 г. мъж в София и след това направили опит да го запалят в колата му, за да заличат следи... Е, оказа се, че след покойният вече Пейо ( Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от троицата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова...

По неведоми дълги връзки (който бързо разплетох) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест бе извършен пълен ремонт за сметка на бургаският бюджет от близо 30000 левчета, по тяхни хвалби...

И така се оказахме комшии с тях - врата срещу врата. Както се полага за новодошли, без да ги познавам въобще, предложих да им помогна с качването на багажа и мебелите. Така се запознах и с покойният Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без даже и те да помогнат. Веднага ми направи неприятно впечатление тъщата Красимира, която се изживя на тартор и започна да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й длъжен и някакъв слуга... Трите така и не пипнаха и една чантичка. Уморен след цял ден носене, даже не ми казаха и едно благодаря... Но, странното бе, че до края на деня, вече бяха поставили рекорд да се скарат с почти всички обитатели на блока.

Друго което тогава ми направи впечатление е за свръх скъпият нов бус Мерцедес, тогава на стойност над 120 000 лева, с който се придвижват, пък настанени в общинско жилище като нуждаещи се? Как стават тия работи, ще ви разкажа в следващ пост...

Тук качвам снимки, как майката Габриела Савова - началник отдел Превенции на детските наркомании и т.н. в Община Бургас третираше детето си...голо без гащи, босо да ходи и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка...така каза съда и я пусна на свобода... още тогава трябваше да ми светне лампата, че тия не са в ред с главите, но за другите перипетии, жалби, дела и т.н. с които ме тормозиха години пак в друг пост, че стана дълго!".

33-годишната Габриела е обвинена заедно с майка си 54-годишната дипломатка Красимира Трифонова в убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Той и Габриела имат 6-годишно момче, но са сключили брак едва преди близо 5 месеца. Тялото на Пейо Пеев беше открито в колата му в петък вечерта. Автомобилът беше изоставен на Витоша. Според главния секретар на МВР Живко Коцев убийството е станало миналия четвъртък. Разследващите смятат, че майката е душила Пейо Пеев, а Габриела затискала вратата на автомобила, за да не излезе.

В понеделник вечерта СГС наложи на Габриела Славова домашен арест с аргумента, че като майка на две невръстни деца, едното, от които кърмаче, трябва да полага грижи за тях. Освен 6-годишното момченце, тя има и бебе на 4 месеца. То е родено по време на краткия й брак с Пейо Пеев, но за него претендира Велико Минков, който е бил за малко и депутат. Той води дело за бащинство в Бургаския окръжен съд. Междувременно стана ясно, че Агенцията за социално подпомагане е настанила двете деца при майката на Пейо Пеев. Вчера с пост във фейсбук Велико Минков й благодари, че се грижи и за неговото дете.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
бургазлия2

бургазлия2

28.01.2024 | 21:58

Корупция - община Бургас дала на коконите жилището на чудесно място - излизаш и си в Морската градина, че и ремонт за сметка на общината - данъкоплатците. Защото удушвачката работи във Външно министерство! Връзки тъй се завързват, утре някой от Бургас ще потегли към някое министерство. По същата причина и малката удушвачка - дъщерята е приета за началник отдел в градския съвет в Бургас!

Отговори
2 0
На мда бих му дал

На мда бих му дал

25.01.2024 | 21:06

Евтаназия

Отговори
4 0
Поаро

Поаро

25.01.2024 | 18:58

Нещо не мога да схвана, уж почти цялото житейско събитие се резвива в Бургас, пък епилога в София, кво става нали живеели в Бургас, кво правят на Витоша и софийски съд ги съди пък оня депутата пуснал жалба в бургаския. Изяснете малко сюжета.

Отговори
15 1
Пази Боже

Пази Боже

25.01.2024 | 20:12

Жени -усойници

Отговори
12 0
Четете внимателно

Четете внимателно

25.01.2024 | 21:09

Тя работи в община Бургас и от там й дават общинско жилище, където живее. Сега е в майчинство и живее с майка си в София, където е станал този ужас. Ако прочетете коментарите под публикацията във фейсбук ще раберете много ужасяващи неща. Това, което разбрах, че това са много, много лоши хора, с много, много големи протекции.

Отговори
20 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?