4020

Добромир Гущеров е бесен след скандала: Не ме занимавайте със Светлана и Християн

Само за три дни всички научиха коя е Светлана Гущерова. Тези, които не се сетиха на първо четене, потърсиха в интернет. Май само бащата на съпруга ѝ Християн и неин свекър не се вълнува от този шум - бизнесменът и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров.

“Не се интересувам от семейството им. Моля, не ме занимавайте”, казва бизнесменът пред “24 часа” потърси. Бащата на Християн Гущеров е в чужбина със съпругата си Диана.

По сигнал на Светлана Гущерова прокуратурата повдигна обвинение на олимпийския медалист по борба Кирил Терзиев за закана с убийство. А Гущерова разказа своята версия в социалните мрежи.

Плеймейтката твърди, че Терзиев е счупил предните ѝ зъби и е откъснал част от косата ѝ през прозореца на колата. Пред “24 часа” обаче той отрече да е удрял Гущерова. Обаче имал да си взема пари от нея и мъжа ѝ. Финалът бе, че накрая плеймейтката се закани и извади и кадри от охранителни камери. На записите се вижда, че Терзиев се пресяга през прозореца на колата и хваща Светлана Гущерова за бретона, а тя при дръпването се удря във вратата. При тази схватка зъбите ѝ си остават на място, имало само засегнати фасети на 36-годишната жена, сочи полицейска експертиза.

Светлана Гущерова твърди, че Кирил Терзиев я е нападнал на 3 юни, малко след 20 ч, докато се прибирала с мъжа си и три от децата си. Според Гущерова спортистът ги е причакал.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?