71

ДНК тест потвърди: Велико е баща на малкото дете на Габриела, обвинена в убийство

Предстои Велико Минков да започне съдебна борба за родителските права на детето на Габриела Пеева, обвинена в убийството на съпруга й Пейо Пеев

 

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Пеева, обвинена в убийството на съпруга ѝ Пейо Пеев. Това показват резултатите от ДНК анализ, с който разполага БНТ.

Предстои Минков да започне съдебна борба за родителските права.

По-рано той заяви, че е притеснен от освобождаването ѝ от ареста и от вероятността тя да отглежда двете ѝ деца. Според Минков тя не е в стабилно психическо състояние и може да навреди на децата.

Габриела Славова, подсъдима за убийството на съпруга ѝ Пейо Пеев, беше пусната под домашен арест преди два дни.

"Съдийката каза, че майчината грижа била незаменима за децата. Определено съм притеснен за извършването на ново престъпление. Защото ето - ако ѝ дадат децата, искам да попитам каква е тази незаменима майчина грижа?

Вземете примера с Кристина Дунчева от Сандански, която уби двете си деца на 5 и 3 годинки с над 30 удара с нож, защото мразела баща им и искала да му отмъсти. И в експертизите се казваше, че тя е вменяема и просто имала личностно разстройство, което е аналогично и с Габриела.

Тя е абсолютно вменяема, според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква увереност казват съдиите, че няма да извърши друго престъпление, особено когато намекват, че трябва децата да са при нея? Аз се притеснявам за моя син, притеснявам се и за другото момче, което, въпреки че не е мой син, аз си го обичам много. Притеснявам се, защото Габриела, самата тя и защитата ѝ казаха, че тя не е в добро психично състояние. Как така тя - прекарал инсулт, и в лошо психично състояние, ще гледа тези две деца под домашен арест?", каза Минков.

Според не в момента двете деца се отглеждат при прекрасни условия от майката на Пейо Пеев и нямат тежки здравословни проблеми, както твърди Габриела.

"Децата са в прекрасно състояние, абсолютно категорично. Трябва да питате и социалните, те ще го потвърдят, убеден съм. Малкото дете, моят син, си вика, пее прекрасно. Тези твърдения на Габриела, че има някакви проблеми с ларинкса, няма никакви индикации за това, така че с радост мога да кажа, че децата са си абсолютно добре, в сигурна среда, добре отглеждани и определено е заменима тази майчина грижа, която мисля, че Габриела е неглижирала в това отношение децата", заяви Велико Минков.

Първото заседание по делото за бащинство, което той води в Бургас, е насрочено за 14 май.

"Очаква смели действия от страна на на съдиите и с привременни мерки да ми дадат детето за отглеждане", заяви още той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Буца

Буца

02.05.2024 | 15:08

И нас кво и грее това . Нищо.

Отговори
2 1
Гост 666

Гост 666

02.05.2024 | 15:07

Кви са па тези сега нещо май не съм ги чувал . И що за случай е това от миналия век ли е .

Отговори
3 2
Давайте правата на детето на бащата!Каква е тая майка-уб’ийца?!Никаква

Давайте правата на детето на бащата!Каква е тая майка-уб’ийца?!Никаква

02.05.2024 | 13:54

Майка не е,нарцистична психясала сектантка мъжемразка като майка си,дето я е възпитала в омраза и престъпност.Кукувици пълни са и двете малоумници!Пълна мярка наказуемост и за двете!Без пощада!

Отговори
7 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?