1553

Директорът: Изчезналата Ивана се промени тотално, тя тормозеше останалите

 
Нова версия ! Според ръководството на училището, в което учи издирваната 17-годишна Ивана от Дупница, тя има характер, различен от описвания в последните дни.

„Не децата тормозеха Ивана, а бих казала, че тя, с поведението си, тормозеше тях. Нарушаваше учебния процес. В последно време употребяваше много енергийни напитки, безразборно. Внасяше ги отвън и ние си позволихме, когато я видим, да ѝ ги взимаме от ръцете”, заяви директорът на Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии Виолета Стефанова – Савова. 

„Започна да ходи по-разголена. Напускаше самоволно часовете, влизаше в тези на други колеги. Това по принцип не го позволяваме. Тогава повиках майката, за да попитам има ли проблем с детето, защото се държи необичайно”, разказа още директорката.

По думите ѝ майката на Ивана отрекла да има промяна. Казала, че дъщеря ѝ вероятно е превъзбудена заради края на първия учебен срок. Савова предложила момичето да остане вкъщи и да посети лекар.

Тя разказа още, че телефоните на учениците в гимназията се събират, докато текат учебните занятия. „Но Ивана, за да може да си тръгне по-рано, си е оставила телефона. Не прави това за първи път, показа проверка в дневника. Разговаряхме с майката, че забелязваме, че поведението ѝ не е нормално. Тя отвърна, че са посетили лекар и момичето пие медикаменти”, обяснява още директорът.

По думите ѝ класният ръководител се бил превърнала в бавачка на Ивана. „Не само тя, а абсолютно всички учители бяхме ангажирани с поведението на момичето. То въобще не е тормозено, напротив - лансирано е от страна на учители и ученици”, завършва Савова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Jess

Jess

26.02.2024 | 13:07

Хубава работа, сега тръгнаха да нападат жертвата. Не им личи абсолютно никакво притеснение за детето. Нека се намери, после кой каквото иска да говори. Хич не им пука, искат само да си запазят топлите местенца. А как ще обяснят подстригването на момичето, аа?! Не се е подстригала сама.

Отговори
10 5
ТАКА Е

ТАКА Е

26.02.2024 | 13:02

АМИ КАТО Е БИЛО ТАКА КОГО ИНФОРМИРАХТЕ КАКВИ МЕРКИ ВЗЕХТЕ.... УФФФ ТО И ДА ИНФОРМИРАТЕ И МЕРКИ ДА ВЗЕМЕТЕ ВСЕ Е ТАЯ ....СЕГА НИКОЙ НЕ БРЪСНЕ УЧИТЕЛ ДИРЕКТОР Т.Е. НИВО ПОД ОБЩИНСКА СЛУЖБА ЗВЕНО ОБРАЗОВАНИЕНА ГОРЕ... НИКОЙ НЕ ДАВА НА УЧИТЕЛ И ДИРЕКТОР ДА ИМА МНЕНИЕ...ИЗГОТВЯТ ПРОГРАМИ ПО ПРОГРАМИТЕ НА ПОСОЛСТВАТА НЕ ПО НАЦИОНАЛНИ ОСОБЕНОСТИ НУЖДИ И ПОТРЕБНОСТИ...И ОТ ОПИТА НА УЧИТЕЛИТЕ . ТОЗИ ТИП ДЕЦА Т.Е. ПРОБЛЕМНИ ТРЯБВА ДА СА В ЕДНО УЧИЛИЩЕ И ПОДХОДА ДА Е РАЗЛИЧЕН НА ОБУЧЕНИЕ...ТАМ ДА ГИ ДЪРЖАТ ИЗ КЪСО ДА ГИ УЧАТ НА ТЪРПЕНИЕ УВАЖЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ....НЯМАТ МЯСТО С ОСТАНАЛИТЕ УЧЕНИЦИ КОИТО ИМАТ ДРУГО НИВО НА РАЗВИТИЕ...ТАКА СЕ ДЪРПАТ НА ЗАД....И НЕ СЕ МОТИВИРАТ....КОГАТО ДЕЦАТА СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ НЕЩАТА СА ДРУГИ..... СПЕШНО ВЪВ ВСЕКИ КВАРТАЛ УЧИЛИЩЕ ЗА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ ИЛИ СПЕЦИАЛНИ ПАРАЛЕЛКИ!!!!!

Отговори
12 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?