71

Диана Димитрова с ужасяващи разкрития: Той опита да ме убие!

Актрисата не искала пари, само морално възмездие

 

 

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица сподели във Фейсбук профила си, че е била жертва на насилие от свой колега на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя каза, че иска единствено морално възмездие от човека, който се е опитал да я убие. 

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!", пише Диана в публикация в социалната мрежа. 


Актрисата разказва, че бившият й приятел е искал да се оженят и да имат деца, а тя е искала да развива кариерата си и да рисува. Според нея да създадеш дете е най-голямата отговорност. 

"Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие", пише тя. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Къртача

Къртача

06.12.2022 | 17:13

Мацката е чиста откачалка. Категорично заклеймявам тоя, дето я е ошамарил, макар вече явно да си личи, че тази кукла е способна да те изкара от всички нерви. Тая не знае кво иска. Сетила се след пет години, че са и били шамарите и сега - хоп! в центъра на камерите. Обаче - "Искам да ви кажа нежо, ама няма да ви кажа, щото съм дискретна, ама ме биха и еб...аха". Сама си признава, че изяла шамарите щото оня вече не искал да я цепи, ама тя много искала и такива откачени брътвежи.

Отговори
5 0
Мая

Мая

06.12.2022 | 16:38

Вместо да и гледат сеира ,да я лекуват .

Отговори
8 0
не си знае цената

не си знае цената

06.12.2022 | 16:17

На таз физиономията и влажния поглед говорят- насили ме и ще ти доставя върховно удоволствие. Ако е умна и почне да взема пари ще е много богата и най- успешната куртизантка в българската история.Може да стане и най-влиятелната жена в България.Жалко ,че си губи таланта в мрънкане.

Отговори
2 2
шорошоядска гнида

шорошоядска гнида

06.12.2022 | 15:10

Кой е тоя, сигурно Путин, нали?

Отговори
4 2
само четящ и други източници

само четящ и други източници

06.12.2022 | 15:05

на мацето вече *помага* една от НПО на Сорос,чакаме още плач,сълзи и глупости по талафизиите!

Отговори
6 2
комунист

комунист

06.12.2022 | 14:44

Няма ли някой мъж да се жертва и да успокои тази дама за да не ни досажда? Изглежда еротична и незадоволена.Жестоко си е повярвала, че има мисия.

Отговори
9 1
А.П.

А.П.

06.12.2022 | 14:49

Абсолютно сте прав писна ми да Слушам за тази

Отговори
10 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?