46

Диана Димитрова била тормозена месеци от педагог в НАТФИЗ

"Бях готова да осъдя академията", споделя актрисата в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо от декември 2018 година
 

Едно признание предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. В емоционален пост във Facebook тази седмица, актрисата Диана Димитрова разкри, че е станала жертва на физическо насилие преди 5 години. Без да споменава името на насилника, актрисата публикува в официалния си профил и няколко снимки, направени след инцидента, които показват нараняванията ѝ.  Димитрова признава, че ако това се беше случило днес не би запазила случилото се в тайна.

В интервю на Мариян Станков – Мон Дьо от декември 2018-а година, взето точно преди 4 години, актрисата говори за пръв път за преживяното насилие.

„Не съм била само един път жертва на физическо и психическо насилие. Първо се сещам за НАТФИЗ – човек с позиция, човек педагог, който има власт – да ме мачка в продължение на месеци. До ден-днешен нямам отговор какъв беше проблемът?  Човек, който работи, предлага откъси от пиеси, иска да се развива. Но в същото време не прави едно единствено нещо – не гали егото на въпросния преподавател. И в същото това време ми се обясняваше, че не разбирам”, споделя актрисата пред Мон Дьо.

По думите ѝ този психологически натиск продължил и втори семестър. „Тогава щях да осъдя академията. Тогава се разрази буря. Дори ми побеля едната вежда. Имах бял косъм на веждата – звучи абсурдно, но напрежението дава различни отражения”.

Димитрова отказва да назове насилника си по име. „Надявам се той да гледа интервюто. искам да му кажа да не прехвърля собствените си комплекси в работата и да е жив и здрав”.

На въпрос била ли е жертва на физическо насилие, актрисата отговаря: ”Да била съм. По много нелеп начин, за който не искам да говоря. Но важното е, че съм жива и здрава. Не беше опит за изнасилване. Нещо като шамари. Беше нещо по-сериозно… пребиване”.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ами да казва конкретно името и да го съди

Ами да казва конкретно името и да го съди

04.12.2022 | 17:26

Какво тук в сто статии само се плюнчи и нищо конкретно.Тоя си заслужава съд и превишаване служебни права и дискриминация,който и да е..

Отговори
2 4
Тъ Така Де Престанете да ни изтипосват това чифутско чучело

Тъ Така Де Престанете да ни изтипосват това чифутско чучело

04.12.2022 | 15:05

Направо да я пишат тази чифутка във списъка на жертвите от Холокоста Прижеве Така и чичко Хитлер като педагог на всички чифути ги е тормозел Връчвал им е сложни артистични роли Да копат Абсолютно невъзможно за тяхното артистично амплоа Виж да полегнат и да си вдигнат краката на определена от Кама Сутра височина това е им истинската чифутска същност и амплоа Та каква е разликата между таз чифутка номадка и посестримите и работещи край магистралата Никва И ония си вдигат краката и тая Разликата е във заплащането и работната среда Тая е на сушина

Отговори
10 4

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?