49

Депутатите са заплаха за мачовете от Мондиала по БНТ

Родните депутати са напът окончателно да загубят народната любов, ако провалят директните предавания от Мондиала в Катар. Директорът на БНТ Емил Кошлуков беше принуден вчера да дойде в парламента, за да предупреди, че дебатите по Изборния кодекс не трябва да пречат на излъчването на двубоите от Световното първенство по футбол.

Повод за спешното посещение стана решение на депутатите от по-рано дебатите да се излъчват на живо по БНТ, като се прекъсне веднага програмата. За късмет по това време обедният мач се предаваше по DIEMA и DIEMA SPORT 3. Но пък имаше риск - ако заседанието беше удължено, да попречи на излъчването на мача от 15 ч. между Уругвай и Южна Корея. Освен това теоретично депутатите може да решат и през някои от следващите дни да наложат излъчването на дебатите си по БНТ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Чисто теоретично

Чисто теоретично

25.11.2022 | 08:21

Ми е точно през оная работа както за Сузи Дългото Бедро, така и за корумпираното напудрено Световно, а за хартиените фенове на чувалите, натъпкани с прясно напечатани бюлетини в пещчатницата на Мултигруп - още повече!

Отговори
3 1
Шехтов

Шехтов

25.11.2022 | 08:19

Това ли ви е Свободата на словото? Защо изтрихте коментарите на хората под статията за Панаира и забранихте нови коментари? Затова сме на 112-то място...  

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?