4232

Депутатът, чието дете простреля друго, разкри цялата истина за случая

"Знам от съпругата ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има задържан", катеогричен е Божанков

„Както казват хората – малкият дявол. Всеки на наше място и нашето семейство мисли точно това – какво можеше да се случи, колко е крехък човешкият живот, колко бързо и нелепо можем да загубим тези, които обичаме и всичко, за което живеем. И двете пострадали неща са от нашето семейство. Казаха се няколко неверни неща в медиите. Първо, че това е било вип парти с депутати и политици. Не е имало общински съветници, не е имало и един депутат“.

Това каза в „Тази сутрин“ депутатът от ПП-ДБ и водач на листата на коалицията в Габрово.

„Каза се, че е имало едва ли не специално отношение и никой не бил задържан и разследван. Знам от съпругата ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има задържан. Прокуратурата обяви, че предстои да повдигне и обвинение. Взети са тестове за алкохол, за наркотици, не е имало някой на рождения ден, който е употребил забранени субстанции“, обясни Божанков. 

В неделя детето на депутата Явор Божанков простреля друго дете по време на тържество в Арбанаси. По информация на bTV бизнесмен е празнувал рожден ден във великотърновското село. Сред гостите са били и съпругата на Божанков и двете им деца. Той самият не е присъствал.

Именно едно от децата на Божанков - по-големият му син, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крака. То е откарано в болница, без опасност за живота. От МВР потвърдиха пред bTV за случая. Образувано е досъдебно производство.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?