46

Дъжд като из ведро по АМ "Тракия", в Пловдивско гърми и трещи ВИДЕО

Проливен дъжд вали на АМ "Тракия" край сливенското село Биково. Страховити дадри, запечатали пороя, се появиха на страницата на Meteo Balkans във Фейсбук. 

На тях се вижда истинска водна стихия, заснета от лек автомобил в движение.  

Синоптиците от алармират за силни гръмотевични бури над района на Враца и Монтана, Пловдивска област и район на Драгоман.

"Между Монтана и Кнежа се образува не лоша клетка, която може да предизвиква и дребна градушка!", съобщават още те.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мико попът иска от послушник Зико да ЦУНЕ ГРАДСКИО  ПАВАЖ

Мико попът иска от послушник Зико да ЦУНЕ ГРАДСКИО ПАВАЖ

03.06.2022 | 18:09

МАРИЦА изглежда не забелЕзва през гурелите какво, че: БългароСъветският МУТРО’ПОЛИТ’ик Миколай-Герголюб БАРЕТОВ (да, същия, със злия поглед, с ролекса и лимузината с пожарникарска сигнализация) е поискал от своя ПОСЛУШНИК баскетБОЛНИЯ мозъклия да му ПОДАРИ ПАВЕТАТА НА ГРАДА. Които са Културно Наследство така както и ръчно дяланите камъни от речното КОРИТО = обсъдени и обявени за Недвижимо Културно Наследство, защитено от „подобрения“ и ПРОБИВИ (?!?) от НИНКН

Отговори
6 2
Мико попът иска от послушник Зико да ЦУНЕ ГРАДСКИО  ПАВАЖ

Мико попът иска от послушник Зико да ЦУНЕ ГРАДСКИО ПАВАЖ

03.06.2022 | 18:17

(Тя таа Далавера цялата изглежда ОТДАВНА СТРАТЕГИЧЕСКИ се подготвя чрез асфалтаджийската мафия (ах, колко прекрасничко ще размажем междуселска чернилка по за три сезона -ама без сняг и без сол!- хем набързичко, хем евтинко оти машинно с грамадните бракувани чудовища...) та и нЕкои по-първи Боляри отдавна си уредиха настилки по имотите, та сега и попът - че то аслъ друго не остана за разграбване, та паважи калдаръми и коритото на реката...)

Отговори
5 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?