1553

Дъжд или слънце за празниците? Отговаря Ники Василковски

В дните около Цветница времето ще е по-спокойно, с повече слънце и по-малко, предимно локални смущения. Това съобщи Николай Василковски от "Нова телевизия"

В петък призори в някои западни райони температурите ще се доближават до нулата и ще има потенциал за падане на слани. В светлата част на деня ще е слънчево, с по-значителни временни заоблачавания следобед и вечерта в планините и в източните райони. В тези части на страната ще има кратки пролетни валежи от дъжд, високо по върховете над 2000 метра – от сняг. Дневни температури ще са между 15 и 20 градуса.

През почивните дни дневните температури ще се запазят между 16 и 21-22 градуса. Вятърът ще е с по-осезаеми пориви в областите на изток. Облачността в събота ще е по-плътна в Западна и Централна България. В планините и около тях са възможни превалявания с оскъдна гръмотевична активност. На Цветница кратки пролетни валежи са възможни по крайбрежието. Над останалата част на страната празникът ще е слънчев.

През Страстната седмица интервалът на дневните температури ще е от 18 до 25 градуса. Периодът ще започне с минимални смущения и много слънце. От средата на седмицата нататък обаче, обстановката ще е по-динамична и неустойчива. До Великден почти всеки ден ще има пролетни валежи – на по-малко места в сряда и на повече - с приближаването на празника. Ще има условия и за пролетни бури с интензивна гръмотевична активност и градушки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Пенка

Пенка

26.04.2024 | 16:45

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe---- https://shorter.me/keto

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?