71

Да покажем на Мария, че по Коледа стават чудеса

Благотворителен концерт под мотото „Помогни“ ще се проведе в неделя от 16:00ч. в зала „Сила“.

Детските танцови групи от Ninasportacademy ще са в главната роля. Те ще танцуват в подкрепа на благородната кауза да помогнат  на Мария Атанасова, която се нуждае спешно от помощта ни, за да продължи лечението си в Турция.

Заради тежко онкологично заболяване 42-годишната жена вече е претърпяла няколко операции, а лечението й е променяно няколко пъти, но без резултат. Мария е майка на две деца и работи като социален служител. От болница в Турция вече е проведен първият курс, след който Мария се чувства много по-добре. За следващите етапи на лечението й, според лекарите в южната ни съседка, ще са необходими 200 000 лева – сума, която е непосилна за семейството.

Очакването е в събитието да участват над 200 деца. Входът е безплатен, но за всички, които искат да помогнат за лечението на Мария, ще има поставени дарителски кутии, върху които ще има обявена и дарителската й сметка. Организаторите от Ninasportacademy поемат всички разходи, така че цялата събрана сума ще бъде единствено за лечението на Мария. Освен, че ще е забавно, нека бъдем съпричастни и да помогнем на семейството й да повярват, че по Коледа стават чудеса.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Батко

Батко

09.12.2023 | 00:51

Защо е губила време да се лекува в БГ?

Отговори
0 0
Не питай, а ако може

Не питай, а ако може

09.12.2023 | 06:06

помогни. Аз съм пенсионерка и имам сметка в същата банка. Веднага прехвърлих 50 лева през телефона си. Малко са, но ако много хора се включат ще се наберат средства. Отворете сърцата си по Коледа. Нека Мария има шанс да отгледа децата си. Нека тези деца да имат благословията да получат майчината любов и закрила. Отделете част от парите, определени за подаръци на вашите близки и дарете живот и надежда. Успех, Мария!!!

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?