Цветанов: Гунински е жив

След като се работи по случая с отвлечения Румен Гунински-син, значи предполагаме, че е жив. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов. Той определи случая с отвличането на Румен Гунински като много неприятен. По думите на министъра това е проблем за държавата. Цветанов заяви, че се прави всичко възможно извършителите да бъдат заловени, като по случая работят МВР и другите правоохранителни органи.

На среща, организирана от представителите на бизнеса, Цветанов посочи, че в МВР се извършват кадрови промени, които целят да повишат нивото на сигурност на гражданите и на бизнеса. Той каза още, че полицията ще се отвори към хората от бизнеса, които се сблъскват с рекет и други форми на организираната престъпност. Министърът посочи, че те могат да помогнат много на ведомството, ако му имат доверие и подават сигнали, които биха довели до разкриване на престъпления.

Цветанов допълни, че е оптимизирана работата и за борба с ДДС измамите. До края на месеца ще има публична дискусия за борбата с корупцията. В тази връзка е разработен и проект, като е ползван опитът на експерти от Германия, посочи вътрешният министър.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?